MARANATA !!!

MARANATA !!!

Saturday, February 26, 2011

FERESTRE DESCHISE MEDITATII T.AUSTIN.SPARKS 25 februarie

DE LA: FERESTRE DESCHISE
Subject: 25 februarie
La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Dar dacă umblăm în lumină, după cum El Însuşi este în lumină, avem părtăşie unii cu alţii. (1 Ioan 1:7)

La modul practic, părtășia și relaționarea sunt lucruri importante pe pământ, care nu pot fi negate. Noi nu putem să le dăm de-o parte ca pe niște lucruri stricate și ireparabile, ca pe ceva ce nu își găsește modul de exprimare, fără a-L jefui pe Domnul de ceva. Dimpotrivă. Domnul nu a luat o astfel de atitudine. Aceasta reprezintă capitulare în fața diavolului, adică diavolul biruiește în rândul copiilor Domnului. Relaționarea adevărată, care presupune părtășie persistentă este calea spre plinătatea spirituală. Aceasta este Casa lui Dumnezeu: părtășia cerească a copiilor născuți din nou ai lui Dumnezeu pe acest pământ. Observați că o trăsătură a Casei lui Dumnezeu este părtășia, părtășia vie. Ținând cont de acest lucru, o altă trăsătură se ridică și devine vizibilă. Viața Domnului, Viața înviață a Lui, se arată prin părtășie, iar aceasta este o trăsătură a Casei lui Dumnezeu. Și oare, nu se vrea ca Trupul lui Cristos, Casa lui Dumnezeu să fie expresia corporativă a realității că Cristos trăiește, că este viu?

Apoi, Viața conduce la lumină. În părtășie cu copiii Domnului există teren pentru ca Domnul să comunice în mijlocul lor cunoașterea Lui și El face acest lucru într-un mod în care nu poate face cu oamenii separați; adică, izolați din vina lor. Nu vorbim aici de izolarea geografică care nu poate fi evitată, ci vorbim de izolarea spirituală, de separarea spirituală. Domnul Se descoperă în mijlocul copiilor Săi într-o plinătate din ce în ce mai mare. Astfel, Casa lui Dumnezeu este un lucru foarte practic, care ne conduce la plinătatea cerească, iar noi trebuie să recunoaștem că avem o mare responsabilitate pentru ce reprezintă Casa lui Dumnezeu în privința părtășiei spirituale. Este locul unde ceea ce este personal este dat la o parte, unde nu mai trăim pentru noi înșine, ci pentru alții, pentru Cristos, pentru ca să existe o creștere a lui Cristos.

Din: Calea spre plinătatea cerească

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment