MARANATA !!!

MARANATA !!!

Saturday, February 19, 2011

FERESTRE DESCHISE -MEDITATII T.AUSTIN.SPARKS 18 Februarie

DE LA : FERESTRE DESCHISE
Subject: 18 februarie
La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Astăzi, dacă auziți glasul Lui... (Evrei 3:7)

Ar fi interesant să cunoaștem cu exactitate din ce este alcătuit tronul Domnului. Când ne vom apropia de el, mă întreb dacă vom găsi un tron de aur în adevăratul sens sau dacă îl vom vedea ca fiind alcătuit din mai multe lucruri? Când ajungem să analizăm tronul, putem descoperi că el este alcătuit din răbdare, credință, îndurare și toate aceste elemente morale, iar aceste elemente constituie puterea prin care El guvernează. A lua parte la răbdarea lui Isus Cristos înseamnă a sta cu El pe tron. Rezultatul final al răbdării lui Isus aduce ceva măreț: credința și îndurarea lui Isus Cristos. Acestea sunt elementele tronului Său. Acum, El lucrează în noi aceste elemente, în viața noastră de zi cu zi, în viața noastră cenușie, neinteresantă. Poate că sunteți puși la probă datorită tronului. De mersul vieții cel mai neinteresant poate să se lege gândul Domnului cel mai adevărat, cel mai real. Să ne amintim că chemarea cerească este întotdeauna absolută, decisivă în toate împrejurările, în toate locurile. Suntem puși la probă datorită tronului, ca să se afle dacă el va funcționa prin noi aici și după aceea.

”Astăzi, dacă auziți glasul Lui...” ”Astăzi”, există vreme de progres, de înaintare, există prilejuri oferite. Putem să înaintăm, de aceea este încă ”astăzi”. Când ziua se termină, nu mai putem înainta. În timpul zilei există prilejuri de înaintare. Când prilejurile se sfârșesc, nu va mai exista ”astăzi”. Domnul să ne dea răspuns în inimile noastre la chemarea, la glasul care se aude ”astăzi”!

Din: Înaintarea până la sfârșit

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment