MARANATA !!!

MARANATA !!!

Saturday, February 19, 2011

FERESTRE DESCHISE-MEDITATII- T AUSTIN SPARKS 19 Februarie

DE LA: FERESTRE DESCHISE
Subject: 19 februarie

La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Când veţi înălţa pe Fiul omului, atunci veţi cunoaşte că Eu sunt şi că nu fac nimic de la Mine Însumi, ci vorbesc după cum M-a învăţat Tatăl Meu. (Ioan 8:28)


Este un lucru să aveți o idee sau o anumită înțelegere despre planul lui Dumnezeu și să fiți dedicați lui, dar este un lucru în plus să cunoașteți cum va împlini Dumnezeu planul Lui. Este cu totul altceva să cunoașteți mijloacele pe care El le va folosi. Sunt foarte mulți cei care au o înțelegere adevărată a planului lui Dumnezeu, dar mijloacele sau căile pe care ei le folosesc nu sunt mijloacele Lui, felul în care ei lucrează nu este felul Lui și prin urmare, ei descoperă că Domnul nu îi susține. Ei se pot afla în direcția bună, dar neavând legătură cu metoda sau cu mijloacele pe care El le întrebuințează, ei se simt constrânși să-și asume singuri responsabilitatea pentru lucrare și să găsească resurse de întreținere. Așa că adesea ei sunt epuizați, sunt într-un impas, fiind nevoiți să recurgă la tot felul de metode și mijloace pentru a aduna resursele necesare ca să înfăptuiască lucrarea lui Dumnezeu pe mai departe, căci ei nu se bucură cu adevărat de sprijinul Lui. Lucrarea lui Dumnezeu devine o povară pe umerii lor, iar Domnul nu poate lucra altfel deoarece nu există părtășie și atracție deplină între ei și căile, metodele, mijloacele și timpul Lui, adică între ei și detaliile planului Său.

În cazul Domnului Isus era cu totul altfel. În toate detaliile vieții Lui, El era într-o părtășie tainică cu Tatăl. Pentru El, planul Tatălui atotcuprinzător însemna o ascultare detaliată. Singura explicație de care El avea nevoie într-o situație era pur și simplu de a cunoaște ce dorea Tatăl; și fără niciun alt cuvânt, El o împlinea. Aceasta a fost temelia legăturii Lui cu Tatăl. Niciodată nu zărim în El vreun semn de a pune la îndoială lucrurile Tatălui: de ce un lucru se face într-un anume fel, la un anumit moment și nu altădată și nici de ce se folosesc anumite mujloace și nu altele. Pentru El, era suficient că Tatăl dorea lucrul respectiv. Explicația venea în urma rezolvării situației și a motivului din inima Lui. Facerea voiei lui Dumnezeu este o chestiune de ascultare care niciodată nu provine din sine, ci întotdeauna din Tatăl. Păstrând această valoare în fața ochilor Lui, El primea resurse spirituale de întreținere, de menținere, resurse de putere și forțe noi.

Din: Calea lui Dumnezeu de a-Și împlini planul

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment