MARANATA !!!

MARANATA !!!

Saturday, February 19, 2011

FERESTRE DESCHISE-MEDITATII T.AUSTIN.SPARKS 16 Februarie

DE LA FERESTRE DESCHISE
Subject: 16 februarie
La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Îndemnaţi-vă unii pe alţii în fiecare zi, câtă vreme se zice: "Astăzi" (Evrei 3:13)

Întotdeauna trebuie să ținem minte că tronul nu este doar un loc care se află izolat, singuratic, un loc unde vom ajunge și noi într-o bună zi. Tronul lucrează în mod practic acum, în mod spiritual, iar noi trebuie să ajungem progresiv în părtășie cu domnia lui Cristos. În spatele tuturor lucrurilor, Domnul este Domn. Există atâția vrăjmași în țară: puternici, cetăți întărite, atâtea lucruri de înfruntat, dar în spatele acestora Domnul este Domn. Calea noastră este de a intra într-o părtăție spirituală cu Domnul, de a cunoaște domnia Lui, guvernarea Lui, autoritatea Lui. A domni asupra vrăjmașului și puterii lui este o chestiune de poziție spirituală progresivă și crescândă față de Domnul.

Iată unde caută Domnul să ne ducă în mod progresiv. El vrea ca noi să cunoaștem ce înseamnă să avem autoritate spirituală și să domnim spiritual asupra puterii vrăjmașului, într-un mod progresiv și mereu crescând, care în cele din urmă să se arate, ca să spun așa, în fața tronului. Astfel, tronul nu este văzut ca ceva detașat, izolat, de sine stătător, ci el este finalul și concluzia alergării noastre. Oare, să nu credem cu adevărat (O, de ne-am aduce aminte întotdeauna!) că fiecare provocare nouă, fiecare greutate nouă, fiecare împotrivire nouă pe care Domnul o îngăduie să vină pe calea noastră nu este altceva decât răsunetul glasului Lui? Nu este altceva decât chemarea Lui înnoită pentru cele de sus, un prilej nou, o provocare nouă de a ocupa poziția credinței prin care vom demonstra că El este mai mult decât îndeajuns pentru fiecare provocare din viața noastră.

Din: Înaintarea până la sfârșit

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment