MARANATA !!!

MARANATA !!!

Saturday, February 5, 2011

FERESTRE DESCHISE T.AUSTIN SPARKS 3 Februarie

FROM:FERESTRE DESCHISE
Subject: 3 februarie

La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

El a fost făcut de Dumnezeu pentru noi înțelepciune, neprihănire, sfințire și răscumpărare. (1 Corinteni 1:30)
.

Vă spun aceste lucruri pentru a încerca să explic că noi ne putem afla doar în Școala lui Cristos, unde Duhul Sfânt nu ne învață lucruri, nici doctrina Bisericii, nici sfințirea, nici venirea Domnului, nu ne învață vreun lucru sau mai multe lucruri, ci pe Cristos. Ce este venirea Domnului? Iată un cuvânt care ne va da cheia: ”El va veni să fie glorificat în sfinții Săi și privit cu uimire în toți cei ce vor fi crezut” (2 Tes. 1:10). Observați? Venirea Lui reprezintă desăvârșirea lucrurilor care s-au petrecut în mod lăuntric. Cum știu că venirea Domnului se apropie? Nu prin semne profetice, ci prin ceea ce se întâmplă în lăuntrul inimilor copiilor Domnului. Acesta este cel mai bun semn al timpurilor, și anume: ce face Duhul lui Dumnezeu în copiii Lui. Dar pe voi nu vă interesează acest lucru. Pe voi v-ar interesa mai degrabă ce se va întâmpla între Germania și Rusia, dacă, la urma urmei, acestea două vor ajunge la un consens și vor alcătui o alianță impunătoare! Unde ne conduc pe noi aceste lucruri? Unde ne-a condus pe noi toată vorbăria despre restaurarea Imperiului Roman? Acesta este doar un lucru. Dacă ne ținem strâns de El, Cel care este suma întregului adevăr, dacă ne mișcăm împreună cu El și dacă învățăm de la El, vom cunoaște cursul lucrurilor. Vom cunoaște ce este iminent. Vom avea în inima noastră șoaptele pregătirii.

Cea mai bună pregătire pentru Venirea Domnului este a-L cunoaște pe Domnul. Nu spun că profeția nu contează, nu mă înțelegeți greșit. Dar știu că există mulțimi de oameni care sunt pur și simplu adânciți doar în profeție, un lucru în sine, a căror viață spirituală nu contează, care nu cunosc umblarea lăuntrică cu Domnul. Am văzut astfel de vieți atât de des! Nu voi uita niciodată o vizită făcută în Statele Unite, când trebuia să merg în orașele mari ca să vorbesc timp de o săptămână. Totul fusese aranjat, iar primul meu mesaj avea să urmeze ultimului mesaj al unui om care vorbise întreaga săptămână precedentă, despre profeție. M-am dus și eu la ultima lui strângere, la ultimul lui mesaj despre semnele timpului. Caietele de notițe erau scoase, oamenii scriau tot, erau atât de fascinați. Totul era extern, totul era obiectiv; ca de exemplu: Imperiul Roman a fost restaurat, la fel și Palestina. Știți, genul acesta de lucruri. Apoi, el a încheiat, iar oamenii așteptau și mai multe să audă, caietele de notițe erau deschise. Domnul mi-a pus pe inimă ca primul cuvânt să fie: ”Și oricine are această nădejde în El se curățește după cum El este curat” (1 Ioan 3:3); vorbeam despre efectul spiritual al nădejdii spirituale. Nu erau interesați de acest lucru. Caietele de notițe s-au închis, pixurile au fost puse de-o parte; nu exista interes pentru așa ceva; căutasem să fiu credincios Domnului vizavi de însemnătatea lăuntrică a acestui cuvânt, vizavi de ajustarea noastră față de Domnul și așa mai departe. Oamenii nu așteptau decât ca strângerea să se încheie. Când am terminat, abia dacă au așteptat să termin, s-au ridicat și au ieșit imediat afară.

Din: Toate lucrurile în Cristos


Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați:

www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați:http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment