MARANATA !!!

MARANATA !!!

Monday, February 14, 2011

FERESTRE DESCHISE MEDITATII T AUSIN SPARKS 14 Februarie

DE LA FERESTRE DESCHISE
Subject: 14 februarie
La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Eu sunt... viața. (Ioan 14:6)

Rețineți, nu este cazul de a face o alegere între aceste lucruri, căci viața va avea nevoie de ele și le va însoți sau mai bine zis, va fi însoțită de ele. Dar este posibil să aveți toate aceste lucruri, fără viață și de aceea, pentru completarea echipamentului, să duceți lipsă de vitalitate: de forța spirituală, de acțiunea spirituală, de eficiența trainică, de roada nepieritoare.

Dumnezeu este un Dumnezeu al rânduielii, iar El face toate lucrurile într-un mod ordonat și adecvat. El are sistemul Lui ceresc în care noi trebuie să intrăm. Dar întrebarea este: cum ajungem să intrăm în el? Intrăm oare în el din afară, ca într-o rânduială bine stabilită sau aceasta va crește spontan în noi și se va manifesta datorită vieții spirituale din noi? Iată care este singura cale prin care rânduiala capătă o expresie vie a vieții divine. Nu puteți avea adunări de oameni asupra cărora să impuneți o rânduială Nou Testamentală. Când oamenii Domnului vin laolaltă ei trebuie să se strângă sub călăuzirea Duhului Sfânt, sub Domnia absolută a lui Cristos, într-un mod viu! Atunci veți descoperi că rânduiala Domnului se va produce în mod spontan. Aceasta este viața!

Din: Întâietatea vieții

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.


Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment