MARANATA !!!

MARANATA !!!

Tuesday, February 22, 2011

FERESTRE DESCHISE MEDITATII .T.AUSTIN SPARKS 22 FEBRUARIE


DE LA:FERESTRE DESCHISE

Subject: 22 februarie

La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Pleacă de aici și ascunde-te lângă pârâul Cherit. (1 Împărați 17:3)

Domnul i-a spus lui Ilie: ”Pleacă de aici și ascunde-te lângă pârâul Cherit”. Și el a mers și s-a ascuns și a fost hrănit de corbi și a băut din apa pârâului. Iată aici un om care, lucrând împreună cu Dumnezeu (el cooperează cu Dumnezeu până la sfârșit așa încât El să Își ocupe locul Său în toată plinătatea) descoperă că gelozia lui pentru Dumnezeu necesită uneori ca el să stea de-o parte, să păstreze tăcerea, să aștepte în timp ce Dumnezeu lucrează. Este un lucru dificil să aștepți, să tot aștepți și să nu faci nimic, să nu te arăți pe tine însuți, ci să te ți legat de Dumnezeu în taină. O, dar noi trebuie să fim ocupați, trebuie să facem ceva, trebuie să fim activi sau altfel, ne închipuim că nimic nu se întâmplă, că Dumnezeu nu face nimic. Credem că dacă noi nu facem nimic, nici Dumnezeu nu face nimic. Aceasta este atitudinea noastră; și foarte des, lucrarea adevărată a lui Dumnezeu este ruinată de intervenția noastră, de încercarea noastră de a face ceva pentru El și de faptul că suntem atât de ocupați cu lucrurile Lui. Există o vreme când interesele cele mai mărețe ale lui Dumnezeu sunt împlinite cel mai bine prin înlăturarea noastră, prin tăcerea noastră și prin alipirea noastră de El în mod tainic.

Vreți să cunoașteți calea spre plinătatea cerească? Aceasta reprezintă abandonare în fața Domnului printr-o ascultare incontestabilă, adică Domnul Își ocupă locul Lui. Dacă Domnul spune că vrea un lucru, atunci El are drept la ce dorește; El are dreptul să primească ceea ce vrea. Dacă Domnul mă vrea aici sau acolo, dacă vrea să fac cutare sau cutare lucru, atunci El este interesat de acel lucru și va scoate ceva valoros în urma lui. Nu este vorba dacă este convenabil pentru mine să fac acel lucru astăzi, nici dacă lucrul în sine servește intereselor mele, ci exclusiv datorită plăcerii Domnului. Dacă Domnul a investit în acel lucru, singurul considerent pentru mine este că Domnul trebuie să aibă ascultarea mea pentru ca să primească ce dorește. Aceasta este gelozia pentru Domnul și cum duce aceasta la plinătate crescândă și în cele din urmă, la plinătatea cerească! Domnul nu ne cere să învățăm tot cursul dintr-o dată! Cerințele Lui sunt treptate: astăzi atât, mâine atât, dar în timp ce El ne face cunoscută voia Lui, trebuie să ne amintim că El nu face acest lucru în primul rând pentru binele nostru, ci pentru scopurile pe care le are, de a-Și obține drepturile; iar bunăstarea noastră depinde întotdeauna de faptul că El Își ocupă locul care I Se cuvine.

Din: Calea spre plinătatea cerească

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment