MARANATA !!!

MARANATA !!!

Wednesday, February 23, 2011

FERESTRE DESCHISE MEDITATII T.AUSTIN SPARKS 23 FEBRUARIE

DE LA : FERESTRE DESCHISE
Subject: 23 februarie

La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Căci râvna Casei Tale Mă mistuie. (Psalm 69:9)

Puteți lua în considerare orice criză spirituală din viața voastră și analizând-o, puteți demonstra că ea este un principiu. Când ați ajuns la o criză cu Domnul și în acea situație ați cerut Domnului să facă ceva: ați insistat înaintea Lui, v-ați rugat Lui pentru ceva ce este spre binele vostru, nu am dreptate când spun că El nu v-a răspuns în felul în care voi vă așteptați? Puterea Lui a fost reținută până ați ajuns în locul unde ați spus: ”Nicidecum voia mea, ci voia Ta. Dacă acest lucru nu este pentru slava Ta, sunt mulțumit; nu-l împlini. Slava Ta să domnească!” În felul acesta veți găsi o cale curată de înaintare cu Domnul. Dar acel principiu este lucrat în noi. Nu este o amăgire. Trebuie să existe o lege vie care lucrează, care trimite la moarte tot interesul personal și Domnul devine singurul care contează pentru noi, singura noastră dorință. Atunci calea noastră este liberă de a înainta. Nu este adevărat? Cât de des am fost expuși aici. Ne-am rugat având în vedere interesele și scopurile noastre, iar Domnul nu a intrat deloc pe acel teren. El a așteptat până când am schimbat poziția și am intrat pe terenul Lui. Problema este clară, nu-i așa? Calea spre plinătatea cerească este liberă atunci când Dumnezeu Își ocupă locul care I Se cuvine, adică: o moarte absolută față de tot ce este altceva decât Dumnezeu. Când El deține locul unde El este totul și nimic altceva, atunci, și numai atunci, Îl cunoaștem în puterea învierii Lui, doar atunci cunoaștem plinătatea cerească.


Ce este râvna pentru Domnul? Ce înseamnă gelozia pentru Dumnezeu? Constă ea dintr-un număr de angajamente sau de ocupații? Este ceva ce ține de emoțiile noastre? Este suma modurilor în care noi exprimăm ceea ce numim, devotamentul nostru față de Domnul? Trebuie să răspundem: Domnul trebuie să-Și aibă deplin locul și drepturile Lui în noi; și față de toate lucrurile la care ne raportăm, atât cât stă în puterea noastră, trebuie să avem grijă ca El să fie cinstit. Aceasta este râvna pentru Domnul. Aceasta înseamnaă să fii gelos pentru Dumnezeu. Acesta a fost duhul care l-a mistuit pe Domnul Isus: ”Râvna Casei Tale Mă mistuie.” Trebuie să cerem Domnului să ne arate exact cum și unde se aplică Cuvântul Lui pentru noi și cum este aceasta calea spre plinătatea cerească. Vom ajunge la plinătatea cerească doar atunci când Dumnezeu primește locul Lui neîmpărțit și fără discuții, când toată roada și toate interesele vieții noastre sunt pentru El.

Din: Calea spre plinătatea cerească

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment