MARANATA !!!

MARANATA !!!

Saturday, February 5, 2011

FERESTRE DESCHISE -MEDITATII -T.AUSTIN SPARKS 5 Februarie

DE LA :FERESTRE DESCHISE
Subject: 5 Februarie
La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Când Se va arăta Cristos, viaţa voastră, atunci vă veţi arăta şi voi împreună cu El în slavă. (Coloseni 3:4)

Noi nu ne dăm seama cât de mult, cât de adânc, cât de subtil, lucrurile bune pot lua locul Lui, până în clipa când ele sunt înlăturate. Serviciul nostru, interesul nostru, strângerile noastre, slujirea noastră, puterea noastră, șansa noastră; da, ce este al nostru în mod exterior este înlăturat până rămânem singuri și neajutorați. Atunci intervine testul suprem: cine este Domnul pentru noi? Nu este aceasta orientarea lucrurilor în ziua de azi? Din ce în ce mai mult, avem lucruri exterioare care ating o limită: lucruri, oameni, mișcări, locuri, activități! Anticrist se află la orizont și el va reprezenta plinătatea, capacitatea, bogăția, puterea propriei energii (sursa ei este satanică); și în mod ascuns sau deschis mulți vor compara plinătatea pe care el o oferă cu aparenta micime și slăbiciune a ce este din Cristos. Multe inimi vor fi îndepărtate, multe vor cădea. Testul suprem va fi acesta: Anticrist va impresiona profund, mai întâi afișându-și puterea, prin groază, iar apoi prin ademenire. Prin suferința și încercarea care vor fi provocate de această stare, întreaga problemă va atârna de cine este Domnul pentru noi. Dumnezeu trebuie să precipite această stare, deoarece în ordinea creației Lui noi, care este iminentă într-o astfel de vreme, singura trăsătură generală va fi: ”Cristos totul și în toți”, iar aceasta nu ca o doctrină sau ca un lucru obiectiv, ci ca o realitate lucrată adânc în ființa copiilor Săi.

Trebuie să testăm natura stimulilor noștri. Este serviciul, inițiativele, activitățile, mișcările, bisericile, societățile, învățăturile, oamenii, misiunile, etc., sau este Cristos, viața și mulțumirea noastră? Lecția noastră principală este de a-L trăi pe Cristos. Avem nevoie de întreținere și compensare? El spune: ”Eu sunt pâinea vieții”. Fiecărei nevoi, El răspunde: Eu sunt răspunsul, nu: Eu îți dau răspunsul. Pavel leagă cele două lucruri împreună: venirea lui Cristos cu absoluta nevoie ca Cristos să fie viața noastră: ”Când Cristos, care este viața noastră, se va arăta...”. Să ”auzim ce zice Duhul”; să vedem ce spun faptele suverane ale lui Dumnezeu; să ne uităm la temelii! Este Domnul înainte, după și deasupra tuturor celorlalte lucruri? Suntem noi mulțumiți cu El, aparte de ce face sau ce poate face El pentru noi? Din ființa Lui izvorăște orice valoare a vieții și a slujirii de care avem nevoie zilnic, și dacă El este totul pentru noi, atunci valorile vor fi spontane, iar roada se va produce fără nici un efort sau mecanism.

Din: Cristos viața noastră (1940)

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați

http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment