MARANATA !!!

MARANATA !!!

Monday, February 21, 2011

FERESTRE DESCHISE MEDITATII T.AUSTIN SPARKS 21 FEBRUARIE

DE LA :FERESTRE DESCHISE

Subject: 21 februarie

La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Iată-Mă, vin să fac voia Ta, Dumnezeule! (Evrei 10:7)

Pentru latura Lui umană, pentru statutul Lui de om, El a lăsat de-o parte toată plinătatea dumnezeirii. Era a Lui de drept și i-a fost reținută, dar ca Fiu al lui Dumnezeu, El era încă în posesia acelei dumnezeiri. Ca și Fiu al Omului El a abandonat dreptul de a porunci resurselor dumnezeiești și a acceptat o viață dependentă complet de Tatăl și prin urmare, o viață de credință. Astfel stând lucrurile, pașii Lui au fost pași ai credinței care L-au dus la creștere; iar când El și-a terminat alergarea, El a fost umplut cu toată plinătatea desăvârșirii divine. Am privit un Om umplut cu plinătatea lui Dumnezeu! În Isus Cel încununat nu Îl vedem doar pe Dumnezeu, ci și pe Omul umplut cu plinătatea lui Dumnezeu, iar la acea plinătate suntem și noi chemați. Din partea Lui a existat o înaintare pe calea ascultării până la plinătatea finală. Exista înaintare. Dumnezeu Îl umplea în timp ce El asculta. Plinătatea se revărsa asupra Lui în timp ce El asculta. Calea ascultării este calea plinătății.

A face voia lui Dumnezeu înseamnă a rămâne într-o legătură în care nimic nu se face fără a-L consulta pe Tatăl. Nu înseamnă doar a vă interesa de voia lui Dumnezeu într-o situație urgentă, la o cotitură în viață, în vreo dilemă, într-o criză, ci de a avea întreaga viață călăuzită de Dumnezeu, așa încât totul să fie supus Lui și adus sub mâna Lui. Într-o astfel de viață nu există pierdere, nu există restricții înguste. Dezvoltarea, creșterea, ascensiunea, lărgirea, satisfacțiile noi și ajungerea la plinătatea divină sunt semne ce caracterizează acea viață. Nu există un simțământ mai adânc de mulțumire decât acela care rezultă din cunoașterea că Dumnezeu este mulțumit, că Domnul este deplin satisfăcut. A cunoaște că voia Lui s-a făcut și a nu avea nicio umbră de îndoială cu privire la ea, înseamnă a aduce inimii cea mai adâncă mulțumire. Nicio hrană nu a mulțumit vreodată trupul Omului mai mult decât cunoașterea că El împlinea voia Domnului și aceasta satisface și duhul copilului lui Dumnezeu. Există mângâiere, plinătate, mulțumire față de împlinirea voii Lui. Aceasta ne arată liniștea remarcabilă din viața Domnului Isus. În El nu a existat agitație, neliniște, încordare, grijuri nesăbuite. El părea să fie întotdeauna pe un tărâm de mulțumire spirituală. Nu că era mulțumit cu lucrurile exterioare, dar adânc în inima Lui exista odihnă, care rezultase în urma abandonării Lui absolute în fața voii Tatălui și cunoașterii că voia Tatălui se făcea ceas de ceas. Aceasta nu era automulțumire, ci mărturia Duhului Vieții din El, mărturia Tatălui care continua să spună: ”În Tine sunt pe deplin mulțumit!” Astfel a fost viața Lui de ascultare care L-a condus în mod progresiv la plinătate.

Din: Calea lui Dumnezeu de a-Și împlini planul

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment