MARANATA !!!

MARANATA !!!

Tuesday, May 24, 2011

FERESTRE DESCHISE MEDITATII T.AUSTIN:.SPARKS -22 Mai

Ferestre Deschise [mailto:ferestredeschise@gmail.com]
22Mai

”La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Faceţi în toată vremea, prin Duhul, tot felul de rugăciuni şi cereri. Efeseni 6:18

Relaționarea vitală, atât persoană față de persoană, cât și a persoanelor față de rugăciune este indispensabilă rugăciunii eficiente. Cât de ușor este ca cineva să rostească o rugăciune discordantă sau irelevantă și astfel să îndepărteze rugăciunea de la scopul puternic și caracterului ei neîndoielnic.

Deși multe probleme particulare pot ocupa prim-planul rugăciunii, întotdeauna ar trebui să privim dincolo de problema în sine, ar trebui să vedem cum se relaționează și cum atinge problema adusă în rugăciune acești factori: măreția, drepturile și autoritatea lui Cristos. Trebuie să avem cereri adecvate în rugăciunea noastră, cereri care să vizeze doar slava Domnului.

Din: Rugăciunea corporativă

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment