MARANATA !!!

MARANATA !!!

Saturday, May 21, 2011

FERESTRE DESCHISE MEDITATII T.AUSTIN SPARKS-18 Mai

18 Mai
La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

În locurile cerești în Cristos... Efeseni 1:3

Voi și eu cu toată cunoștința acumulată în mintea noastră, cunoștință mintală legată de tărâmul măreț spiritual, descoperim că trăim într-o stare deznădăjduită dacă în viața de zi cu zi trăim la nivelul acestei creații. Astăzi ne-ar veni ușor să disperăm, să ne lăsăm purtați de lucruri în voia lor. Priviți în lume și căutați în ea perspective pentru Biserică, perspective pentru Evanghelie, perspective pentru Domnul. Priviți chiar la starea Bisericii. Transpuneți scrisoarea către Efeseni la nivelul acestei lumi! Veți renunța și veți spune: este o idee minunată, dar imposibilă. Încercați să o realizați la acest nivel și vă veți arunca în brațele deznădejdii. Priviți la Pavel cum privește la bisericile pe care le-a văzut luând ființă și cum se năruiesc, iar oamenii din partea cărora a suferit se întorc împotriva lui. Pavel ar fi disperat în inima lui, dacă ar fi trăit la nivelul pământesc. Ce perspective existau într-o asemenea situație? Dar el s-a ridicat în locurile cerești în Cristos Isus și a văzut că această situație era un lucru ceresc, un lucru veșnic. Citiți din nou scrisoarea către Efeseni și observați cum începe: ”Binecuvântat să fie Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru Isus Cristos, care ne-a binecuvântat cu tot felul de binecuvântări duhovniceşti, în locurile cereşti, în Hristos. În El, Dumnezeu ne-a ales înainte de întemeierea lumii, ca să fim sfinţi şi fără prihană înaintea Lui, după ce, în dragostea Lui, ne-a rânduit mai dinainte să fim înfiaţi prin Isus Cristos, după buna plăcere a voii Sale, spre lauda slavei harului Său pe care ni l-a dat în Preaiubitul Lui. În El avem răscumpărarea, prin sângele Lui, iertarea păcatelor, după bogăţiile harului Său...” (Efeseni 1:3-7)

Acestea sunt cuvintele unui om a cărui viață s-a făcut țăndări și toți prietenii lui vechi pentru care se jertfise se întorc împotriva lui. Ce a văzut el? Veșnicia, universalitatea lui Cristos, toate lucrurile în Cristos. Pavel nu trăia în această lume, ci în Cristos. Aceasta este singura cale de scăpare. Aceasta este calea vieții, calea speranței, calea asigurării pentru o zi ca aceasta când lucrurile se năruie. Cristos este calea de scăpare: ”...în locurile cerești în Cristos...”; ”...ne-a ales în El înainte de întemeierea lumii...” Spunem din nou: Ce Cristos! Să trăim viața în Domnul Isus, căci tot ce avem nevoie se găsește în El.

Din: Arătarea slavei lui Dumnezeu

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment