MARANATA !!!

MARANATA !!!

Saturday, May 7, 2011

FERESTRE DESCHISE MEDITATII-T AUSTIN SPARKS-6 Mai

6 Mai
La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Chemați la părtășia Fiului Său... 1 Corinteni 1:9

Măsura în care Domnul este satisfăcut pe deplin de noi este măsura plinătății lui Cristos. Măsura valorii noastre pentru alții va depinde în întregime de măsura noastră spirituală: și nu doar de ce credem, de ce gândim și de ce spunem noi. Măsura bucuriei și satisfacției noastre personale va fi concomitentă cu plinătatea lui Cristos pe care o cunoaștem și o trăim.

Așa după cum există legi ale creșterii în om, la nivel fizic și mintal, tot așa există legi în privința ”omului din lăuntru”. Unele sunt foarte evidente, ca de exemplu: hrana potrivită și adecvată, aerul curat, exercițiul regulat și autodisciplina sistematică. A viola sau a neglija una din aceste legi ale trupului și ale minții înseamnă a opri dezvoltarea, a limita capacitatea și a deschide ușa unor elemente adverse și distructive.

Din: Calea creșterii spirituale

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment