MARANATA !!!

MARANATA !!!

Tuesday, May 31, 2011

FERESTRE DESCHISE MEDITATII T.AUSTIN. SPARKS 27 Mai

Ferestre Deschise [mailto:ferestredeschise@gmail.com]
27 Mai

La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Căci acolo unde sunt doi sau trei adunaţi în Numele Meu, sunt şi Eu în mijlocul lor. Matei 18:20

Când Domnul Isus a spus: ”Căci acolo unde sunt doi sau trei adunaţi în Numele Meu, sunt şi Eu în mijlocul lor”, aceasta nu presupunea strângerea câtorva oameni laolaltă care să spună: ”Suntem aici în Numele lui Isus”. Oricine poate face acest lucru. Tot creștinismul afirmă acest lucru. Isus a spus: ”Unde doi sau trei trăiesc în Numele Meu”. Numele lui Isus are de-a face cu tot ceea ce este El. Numele rezumă tot ce este El. Tot ceea ce reprezintă El în ochii Tatălui. Și tot ceea ce este El de la Tatăl pentru noi. Vedeți, este vorba de trăirea Numelui lui Isus.

Din: Prezența Domnului

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment