MARANATA !!!

MARANATA !!!

Monday, May 16, 2011

FERESTRE DESCHISE MEDITATII-T.AUSTIN.SPARKS -16 Mai

16 Mai
La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

În El era viaţa, şi viaţa era lumina oamenilor. Ioan 1:4

Într-o biserică vie a copiilor Domnului, care au Cuvântul Domnului în mijlocul lor, ce putere are Cuvântul și ce valoare. Dar cât de neprofitabil este a încerca să predici Cuvântul în mijlocul unei adunări care nu este vie, ci moartă și uscată. Poate fi Cuvântul Domnului și, în ce-l privește pe predicator, el poate trăi în puterea Duhului Sfânt, dar ce puțin câștig există acolo. Când aveți o biserică cu adevărat vie pentru Domnul, un trup care vibrează de viață, ce valoare, ce putere, ce roadă există acolo din Cuvânt. Acest lucru a fost adevărat și în viața Domnului Isus. Îl vedeți pe Cel viu având Cuvântul lui Dumnezeu în El și în ce-L privește pe El, Cuvântul era duh și viață. Cuvântul avea valoare specială în El, deoarece în El era viața.

Din: Omul Ceresc și Cuvântul lui Dumnezeu

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html


No comments:

Post a Comment