MARANATA !!!

MARANATA !!!

Wednesday, May 11, 2011

FERESTRE DESCHISE -MEDITATII-T.AUSTIN SPARKS- 11 Mai

La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Dar pentru cei chemaţi, fie iudei, fie greci, Cristos este puterea şi înţelepciunea lui Dumnezeu... Şi voi, prin El, sunteţi în Cristos Isus. El a fost făcut de Dumnezeu pentru noi înţelepciune, neprihănire, sfinţire şi răscumpărare. 1 Corinteni 1:24,30

Problema destinului uman este una destul de vie pentru noi. Este tot atât de reală, importantă și adevărată pentru credincioși, cât și pentru lume. Lumea nu este cu adevărat neștiutoare în privința destinului uman. Nu există evadare din fața realității: omul a fost creat să aibă un destin extraordinar. Dumnezeu a creat omul cu un scop mult mai măreț decât își pot imagina domnitorii acestei lumi; astfel problema destinului uman este una adevărată și adecvată, poate una dintre cele mai mari. Dar întrebarea se pune: Cum ajungem să avem un destin extraordinar? Înțelepciunea Lui este foarte adevărată. Acest ”Om Nou” care manifestă înțelepciunea nespus de felurită a lui Dumnezeu în fața puterilor nevăzute, trebuie să fie întruparea înțelepciunii divine în toate privințele. Puterea Lui este adevărată. Nu există niciun dubiu că acest ”Om Nou” este instrumentul exercitării puterii lui Dumnezeu pentru ca puterea măreață a lui Dumnezeu să se arate. Lucrurile acestea trebuie să le luăm în considerare căci ele prezintă o întrebare legitimă, și anume: Cum ajungem la statura de supra-om? Aceasta era întrebarea pusă tot timpul de greci.

Răspunsul lui Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, este un Om pe care El L-a rânduit. Răspunsul este: Cristosul din om este puterea și înțelepciunea lui Dumnezeu. Cristos în om, prin puterea morții și a învierii, rezolvă problema destinului uman.

Din: Omul pe care El L-a rânduit

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment