MARANATA !!!

MARANATA !!!

Tuesday, May 31, 2011

FERESTRE DESCHISE -MEDITATII T.AUSTIN SPARKS - 26 Mai

Ferestre Deschise [mailto:ferestredeschise@gmail.com]
26 Mai

La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Să-Mi facă un locaș sfânt și Eu voi locui în mijlocul lor. Exod 25:8

În viața noastră personală, în viața noastră laolaltă ca și copii ai Domnului, în toată lucrarea Domnului, chestiunea Prezenței Domnului este de cea mai mare importanță. Nimic nu este atât de important ca Prezența Domnului. Cred că ne dăm seama de acest lucru întrucât ne rugăm foarte mult pentru Prezența Lui. Ne rugăm în fiecare zi ca Domnul să fie cu noi. Când mergem în lucrarea Domnului ne rugăm ca El să fie cu noi. Dar rareori ne dăm seama că Prezența Domnului nu ține de cât ne rugăm noi. Ne putem ruga toată ziua și toată noaptea și putem avea multe nopți de rugăciune pentru Prezența Domnului. Și putem crede că deoarece ne rugăm mult pentru Prezența Domnului, aceasta va garanta Prezența Lui în mijlocul nostru. Nu este doar o chestiune de cât de mult ne rugăm pentru acest lucru. Prezența Domnului depinde de lucrurile din viața noastră - dacă corespund Domnului. Noi ne putem ruga ca El să fie Prezent, dar pentru că lucrurile stau absolut prost în viețile noastre, Domnul nu va fi prezent. Nu, Prezența Domnului depinde de corespondența lucrurilor vieții noastre cu natura Lui. Într-un anume sens, Domnul nu-Și însoțește copiii. Domnul este prezent doar cu Fiul Său. Prezența Domnului cu noi depinde de cât de mult lucrurile vieților noastre sunt asemenea lui Cristos.

Din: Prezența Domnului

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment