MARANATA !!!

MARANATA !!!

Monday, May 2, 2011

FERESTRE DESCHISE MEDITATII-T.AUSTIN SPARKS- 2 Mai

2 Mai

La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Solomon a început zidirea Casei Domnului la Ierusalim, pe muntele Moria, care fusese arătat tatălui său, David, în locul pregătit de David în aria lui Ornan, iebusitul. 2 Cronici 3:1

Dați-mi voie să vă amintesc că pridvorul lui Ornan, latura aceea a templului era locul unde judecata și mila s-au întâlnit. Trebuie să existe judecată. A existat și în cazul lui David. Dar judecata este doar o latură. Judecata și mila s-au întâlnit în acel pridvor în acea zi, s-au sărutat și de acolo a rezultat templul. Judecata trebuie să înceapă cu Casa lui Dumnezeu, dar, slavă Lui, judecata nu conduce spre distrugere absolută. Mila este amestecată cu judecata, iar sfârșitul este biruința milei asupra judecății. Acesta este Calvarul, aceasta este Casa lui Dumnezeu! Vom descoperi acest lucru mereu și mereu. Va exista judecată; trebuie să existe; știm prea bine acest lucru.
Domnul nu acceptă lucruri care sunt contrare principiilor Casei Lui. O, de am cunoaște acest lucru, așa cum Pavel încerca să-i facă să înțeleagă pe corinteni! Mulți suferă astăzi în multe feluri deoarece ei nu observă principiile Casei lui Dumnezeu (1 Cor. 11:30). Există această latură și ea merge înainte. Dar o, Dumnezeu o îngăduie pentru a avea milă. Mila este finalul Lui! El este Cel care întemeiază Casa și tot El o zidește.

Din: Câteva principii ale Casei lui Dumnezeu

”Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.
Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com
Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment