MARANATA !!!

MARANATA !!!

Thursday, May 5, 2011

FERESTRE DESCHISE -MEDITATII- T.AUSTIN SPARKS -5 Mai

La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Veți rămâne ca un stâlp pe vârful unui munte şi ca un steag pe creştetul unui deal. Isaia 30:17

Există o mare diferență între oamenii care acționează datorită nemulțumirii, necredinței, diferenței de opinie, simpatiei sau preferinței personale și cei care acționează datorită constrângerii viziunii mărețe divine, care acționează datorită reacției lui Dumnezeu, reacție gravată, înscrisă cu durere în inima lor. Această dorință adâncă, lăuntrică și-a găsit exprimarea cu mult timp în urmă în cuvintele clasice: ”Pe malurile râurilor Babilonului şedeam jos şi plângeam, când ne aduceam aminte de Sion.În sălciile din ţinutul acela ne atârnaserăm harpele. Cum să cântăm noi cântările Domnului pe un pământ străin? Dacă te voi uita, Ierusalime, să-şi uite dreapta mea destoinicia ei! Să mi se lipească limba de cerul gurii, dacă nu-mi voi aduce aminte de tine, dacă nu voi face din Ierusalim culmea bucuriei mele!(Psamul 137: 1,2, 4-6)

Implicațiile acestei dorințe adânci a inimii reprezintă cristalizarea planului divin alcătuit din veșnicie. Lucrul final care se află pe inima lui Dumnezeu, și în care se vor aduna toate interesele celor ce au avut o unitate adevărată în duhul cu El, este Casa lui Dumnezeu, Cetatea lui Dumnezeu.

Din: Biruitorul

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.


Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment