MARANATA !!!

MARANATA !!!

Wednesday, May 4, 2011

FERESTRE DESCHISE MEDITATII -T.AUSTIN SPARKS 4 Mai

La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Eu sunt Învierea şi Viaţa. Ioan 11:25

Nu este suficient să recunoaștem nevoia de putere și să ne rugăm s-o primim. Într-adevăr, poate fi foarte periculos pentru Evanghelie și pentru Numele Domnului dacă am primi-o. Este de o importanță esențială ca noi să cunoaștem natura și temelia puterii. Este la fel de important să recunoaștem că puterea are drept obiectiv zidirea ”Casei” - ”Templului” lui Dumnezeu.

Din Geneza până la Apocalipsa, învierea este fără excepție temelia pe care planul direct al lui Dumnezeu este dus la împlinire. Fiecare instrument care este folosit în acest plan direct trebuie adus pe temelia învierii. Terenul spiritual pe care a stat Biserica la Rusalii a fost Învierea. Temelia puterii este unirea cu Cristos în Înviere. Principiul ”planului veșnic” este Viața de Înviere cu Cristos. Duhul Sfânt vine doar pe terenul Învierii. Puterea este ”a-L cunoaște pe El și puterea Învierii Lui...” Prin acea Viață, Duhul Sfânt lucrează în credincios o demonstarție personală a Învierii și cuvântul mărturiei, care nu este decât o consecință... ”Planul veșnic” merge înainte, dar înaintează doar în cei și prin cei care au recunoscut mai întâi moartea lui Isus ca și moartea lor... și apoi, au acceptat-o prin credință, având încredere în Dumnezeu că El o va concretiza. Ei au cerut și au primit prin credință moștenirea lor în Domnul Înviat, chiar Viața de Înviere. Aceasta ajunge să fie singura temelie a tuturor activităților lui Dumnezeu din lăuntrul copiilor Lui și prin ei, legate de planul veșnic. Dar Viața de Înviere este puternică, invincibilă, indestructibilă, nepieritoare. Duhul Sfânt este pecetea Învierii și legea prin care lucrează Duhului Sfânt este Viața Divină.

Din: Slujitorul Domnului

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment