MARANATA !!!

MARANATA !!!

Saturday, May 21, 2011

FERESTRE DESCHISE MEDITATII T.AUSTIN.SPARKS -19 Mai

La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Şi nu vreţi să veniţi la Mine ca să aveţi viaţa! Ioan 5:40

Multor oameni El a trebuit să le spună aceste cuvinte. Problema este rezolvată odată ce viața este în lăuntru! Și voi ați început din punctul unde Adam a căzut și ați fost imediat ridicați din hău, din drumul pe care apucaserăți; ați fost aduși în Cristos și ați ajuns pe calea dreaptă a planului veșnic, care, atunci când se va împlini, va exista un univers plin cu Cristos: ”ca să-l aducă la îndeplinire la împlinirea vremurilor, spre a uni în Cristos toate lucrurile...”

Întrebați ce înseamnă acest lucru? Dacă nu vă este clar, vi se poate clarifica în câteva cuvinte. Înseamnă a aduce la vedere măreția lui Cristos, asta-i tot. Acum, prin harul lui Dumnezeu, ce s-a întâmplat în acest om care a ajuns să aibă o înțelegere a lui Cristos atât de vastă, în continuă creștere, trebuie să se întâmple și în noi. Ne aducem aminte de propriile lui cuvinte: ...I-a făcut plăcere lui Dumnezeu să-L descopere pe Fiul Său în mine...” Poate ați auzit toate aceste lucruri, poate vi s-au părut mai mult sau mai puțin minunate, poate cunoașteți adevărul într-un mod intelectual; dar este o mare diferență între această cale și cea pe care Pavel o știa. Calea de cunoaștere a lui Pavel aducea eliberare. Ați văzut vreodată o muscă într-o sticlă? Ea se învârte în continuu, zboară dintr-o parte în alta, se ridică, cade, până când ajungeți să obosiți urmărind-o. O vedeți cum se ridică puțin spre gura sticlei și speranțele voastre se ridică cu ea, apoi o vedeți cum merge în jos încercând să găsească calea de scăpare, omorându-se singură. Dar când zboară în sus și ajunge la gura sticlei, ea găsește calea de scăpare! Aceasta este diferența.

Din: Arătarea slavei lui Dumnezeu

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment