MARANATA !!!

MARANATA !!!

Friday, May 13, 2011

FERESTRE DESCHISE ,MEDITATII-T.AUSTIN SPARKS-13 Mai

13 Mai
La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Nu mai este nici iudeu, nici grec; nu mai este nici rob, nici slobod; nu mai este nici parte bărbătească, nici parte femeiască, fiindcă toţi sunteţi una în Cristos Isus. Galateni 3:28

Soluția lui Dumnezeu la problema naționalității este un Om. În Cristos nu este nici iudeu, nici grec. Oare această problemă nu a fost rezolvată de acest Om? Voi și eu, cei care pășesc pe terenul Omului Ceresc, cei care părăsesc terenul pământesc, care părăsesc terenul naționalității și pășesc pe terenul lui Cristos, găsesc o părtășie binecuvântată. O, ce părtășie binecuvântată! Ce părtășie profitabilă! Ce perspective se ivesc la orizont, ce roditoare este părtășia! Până acum ea a fost o cale plină de încurcături, dar acum este plină de valoare. Ce tragedie există chiar în rândul copiilor Domnului pentru că nu au părăsit terenul naționalității! Ce prejudecăți și ce limitări există datorită mândriei. Cât de mult limitează aceste lucruri, cât de mult distrug, cât de departe țin plinătatea lui Cristos și fac imposibil de atins gândul lui Dumnezeu! Părăsiți acel teren și pășiți pe terenul lui Dumnezeu: Omul Ceresc, unde nu există nici grec, nici iudeu, iar problema naționalității, ca parte a problemei omenești, este soluționată.

Din: Omul pe care El L-a rânduit

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment