MARANATA !!!

MARANATA !!!

Saturday, May 21, 2011

FERESTRE DESCHISE MEDITATII T. AUSTIN SPARKS 20 Mai

20 Mai
La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Ca să arate în veacurile viitoare nemărginita bogăţie a harului Său, în bunătatea Lui faţă de noi în Cristos Isus. Efeseni 2:7

Unul din factorii și trăsăturile guvernatoare ale creației noi în Cristos este viața nemuritoare. În creația de față domnește moartea, tronează destrămarea la gradul cel mai înalt. Viața nemuritoare! În creația nouă nu există moarte.

Toate veacurile sunt incluse în Cristos. Da, există veacuri care vor veni - ”veacurile viitoare”. Acele veacuri sunt incluse în Cristos. Aceasta înseamnă că Cristos le va da caracterul. Ele își vor trage natura, caracterul din Cristos și atâta timp cât vor fi veacurile, înseamnă că progresul, dezvoltarea, creșterea, lărgirea, extinderea sunt o chestiune de manifestare și dezvoltare a lui Cristos. Veacurile au fost făcute pentru El, iar veacurile care vor veni vor fi folosite de Dumnezeu pentru a-L arăta pe Cristos în noi. Toată plinătatea divină este în Cristos. Acestea sunt afirmații din Cuvânt.

Din: Arătarea slavei lui Dumnezeu

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment