MARANATA !!!

MARANATA !!!

Friday, May 13, 2011

FERESTRE DESCHISE MEDITATII -T .AUSTIN SPARKS -12 Mai

12 Mai
La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Pentru că a rânduit o zi în care va judeca lumea după dreptate, prin Omul pe care L-a rânduit pentru aceasta şi despre care a dat tuturor oamenilor o dovadă netăgăduită, prin faptul că L-a înviat din morţi… Fapte 17:31

Dumnezeu nu a elaborat, nu a produs o religie, adică, un sistem de învățătură și de practică religioasă. Iată unde mulți apucă pe căi greșite și, drept consecință, apar lucrări ingenioase și meticuloase cu privire la religia semiților și astfel de lucruri. Acestora li se adaugă lucrări de comparare a religiilor, inclusiv iudaismul și creștinismul. Toată chestiunea este redusă la valori comparative între religiile acestei lumi - care este cea mai bună religie, dacă se poate dovedi că iudaismul a fost cea mai bună religie din vechime, așa cum mulți au încercat să arate, iar creștinismul este cel mai bun dintre religiile din vechime, cât și dintre religiile moderne, așadar, concluzia este: creștinismul este religia de care are nevoie lumea. Aceasta înseamnă a nu înțelege esența! Aceste lucruri nu ne captează atenția, dar trebuie să recunoaștem acest adevăr pentru noi înșine și să observăm unde oamenii au apucat pe căi greșite.

Dumnezeu nu a emis, nici nu a produs o religie: Dumnezeu a prezentat un Om.

Din: Omul pe care El L-a rânduit

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment