MARANATA !!!

MARANATA !!!

Tuesday, May 31, 2011

FERESTRE DESCHISE MEDITATII T.AUSTIN SPARKS 28 Mai

Ferestre Deschise [mailto:ferestredeschise@gmail.com]
28 Mai

La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Opriţi-vă şi să ştiţi că Eu sunt Dumnezeu. Psalmi 46:10

Domnul spune: ”Opriți-vă, vreau să aveți o înțelegere mai aprofundată a Fiului Meu. Vreau ca voi să înțelegeți că înaintarea voastră are loc doar prin Prezența Mea. Trebuie să vă strângeți în jurul cortului, dar să vă dați seama că Eu sunt Prezent acolo, în mijlocul lui. Acum, pentru o vreme trebuie să vă ocupați cu Mine. Până acum, ați fost ocupați de înaintarea voastră, dar vă spun: opriți-vă și ocupați-vă pentru o vreme cu Mine.”

Esența este că înaintarea spirituală este întotdeauna o chestiune a Prezenței Domnului și din înțelegerea care o avem știm ce înseamnă acea Prezență. Așa că dacă se întâmplă ca în viețile noastre Domnul să ne spună uneori: ”Oprește-te, oprește-te din înaintarea ta, încetează toate activitățile tale, încetează lucrarea ta, stai liniștit și cunoaște că Eu sunt Dumnezeu”; atunci ”Ocupă-te o vreme cu Mine Însumi”! Înaintarea, înaintarea spirituală are loc doar prin Prezența Domnului.

Din: Prezența Domnului

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentu mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment