MARANATA !!!

MARANATA !!!

Saturday, April 9, 2011

FERESTRE DESCHISE MEDITATII -T.AUSTIN,SPARKS- 8 Aprilie


8 Aprilie
La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Daniele, robul Dumnezeului celui Viu, a putut Dumnezeul tău căruia Îi slujeşti necurmat să te scape de lei?” (Daniel 6:20)

Există și o a treia cale; tinerii poate nu știau de ea, nici Darius. Mă întreb dacă Daniel știa de ea. Nici el și nici cei trei tineri nu au stat pe gânduri când alternativele le-au fost puse în față. Ei nu au avut timp să hotărască, ei erau predați Domnului; ce li s-a întâmplat era doar un lucru secundar. Totuși, cred că Daniel știa. El știa în felul în care și noi știm: vrem ca Domnul să ne explice, vrem ca altcineva să fi mers înaintea noastră pe această cale, dar nimeni nu a mers pe calea pe care noi mergem; pentru noi întotdeauna este o experiență nouă și nu vedem calea de scăpare. În acest sens, nici Daniel nu vedea; dar spiritual, el a putut vedea că legătura lui cu Domnul era o cale sigură și deși cu mintea nu putea înțelege, el a înțeles în duhul că se află de partea Domnului și de aceea era atât de liniștit. El nu a văzut calea de scăpare, dar L-a văzut pe Domnul; așa că și-a deschis ferestrele, s-a rugat și a dat slavă Domnului.

”Daniele, robul Dumnezeului celui Viu, a putut Dumnezeul tău căruia Îi slujeşti necurmat să te scape de lei?” Ei bine, dimineața următoare, lumina zilei care avea să vină, avea să arate, și împăratul avea să vadă că nu există doar două alternative. Asta crede diavolul – și chiar încerca să-l convingă pe Daniel. Asta crede și omul care privește situațiile din punct de vedere omenesc. Același lucru vom crede și noi dacă nu avem ferestrele deschise înspre Ierusalim. Două alternative: fie ne vom compromite abandonând tot ceea ce Domnul ne-a arătat ca fiind voia Lui; fie vom ajunge să fim zdrobiți - ori una, ori alta. Dacă spunem: ”Orice s-ar întâmpla, eu nu pot abandona ce Domnul mi-a arătat, inima mea este toată pentru El”, vom descoperi și cea de-a treia cale. Există viziune și există eliberare! Slavă lui Dumnezeu, acestea sunt adevărate și pentru noi: El este Dumnezeul Învierii, El este Dumnezeul eliberărilor. Haideți să deschidem ferestrele!

Din: ”Ferestrele deschise înspre Ierusalim”

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment