MARANATA !!!

MARANATA !!!

Wednesday, April 27, 2011

FERESTRE DESCHISE -MEDITATII-T.AUSTIN SPARKS-27 Aprilie

27 Aprilie
La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Şi Eu însumi Mă sfinţesc pentru ei, ca şi ei să fie sfinţiţi prin adevăr. (Ioan 17:19)

Există unitate cu Cristos în sfințire. ”Vă îndemn, dar... să aduceţi trupurile voastre ca o jertfă vie, sfântă, plăcută lui Dumnezeu, aceasta este închinarea voastră spirituală.” Iată care este slujba noastră de preoți.

Împliniți voi acest cuvânt? Mergeți voi cu acest cuvânt înaintea Domnului, în rugăciune? Stați înaintea Lui cu acest cuvânt? Poate este cuvântul care va aduce sfârșit la o luptă, la un conflict, care va aduce zorile; care va aduce sfârșitul neliniștii, enervării, lipsei păcii, lipsei bucuriei. Poate că ați fost neliniștiți, gândindu-vă la viața voastră ca fiind irosită și pur și simplu fierbeți și sunteți agitați. Sunteți în căutarea vreunui lucru? Sunteți conduși de propriile idei față de lucruri, de ce cred oamenii despre voi, de ce ar face lumea sau alții dacă ar fi în locul vostru? Acestea nu sunt voci de luat în seamă! Ce spune Domnul? Așteptați și sprijiniți-vă pe acest cuvânt. Poate nu înțelegeți, dar fiți siguri că o viață pe această temelie va avea succesul lui Dumnezeu. Vreți să aveți succesul lui Dumnezeu? Dumnezeu poate face ceva prin voi, ceva pentru care sunteți complet nepotriviți din punct de vedere temperamental și constituțional! Chiar și voi ați văzut nepotrivirea voastră, deoarece sunteți făcuți într-un anume fel, dar nu temperamentul și constituția trebuie să vă călăuzească viața! Nu, chiar deloc! Veniți, haideți să mergem înaintea Lui cu acest cuvânt și dacă este nevoie, să ne consacrăm din nou.

Din: Adevărata sursă a slujirii: unirea cu Cristos

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment