MARANATA !!!

MARANATA !!!

Friday, April 29, 2011

FERESTRE DESCHISE- MEDITATII-T.AUSTIN SPARKS -29 Aprilie

29 Aprilie
La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Şi să-L cunosc pe El... (Filipeni 3:10)

Cred (și nu este doar o chestiune de simțăminte) că fericirea noastră veșnică, natura veșniciei noastre va fi descoperirea lui Cristos. Așa cum am spus, Pavel avea o cunoaștere extraordinară a lui Cristos. În cel mai bun caz, noi începem să tremurăm datorită lipsei noastre de conținut, de fiecare dată când îl abordăm pe Pavel. De câte ori am citit scrisoarea către Efeseni! Nu exagerez când spun că dacă am citi-o patruzeci de ani de la un cap la altul, de sute de ori sau chiar de mii de ori, de fiecare dată, fiecare propoziție ne-ar împrospăta! Pavel știa ce vorbește. Idea lui Pavel era una largă, dar chiar și așa, el spune la sfârșit: ca să-L cunosc pe El...” Nu cred că Îl vom cunoaște pe Cristos în plinătatea Lui, imediat ce vom fi pășit în prezența Lui. Cred că vom continua – conduși de acest cuvânt: ”veacurile viitoare” - să-L descoperim, să-L cunoaștem, să-L explorăm pe Cristos.

Această înțelegere care se lărgește mereu a fost lucrul care l-a menținut pe Pavel în viață și care i-a menținut slujirea în viață. În viața lui nu a existat niciodată stagnare. El nu a ajuns niciodată într-un loc sau la un moment dat când să aibă impresia că acum știa. Ce pare să ne transmită este lucrul următor: nu știu nimic încă, dar văd ca prin ceață, totuși ce văd este adevărat, văd cu ochii duhului un Cristos așa de mare, atât de vast care mă păstrează înaintând pe cale, care mă ajută să apuc ce este al Lui. Alerg înainte; las lucrurile în urma mea; consider toate lucrurile un gunoi pentru excelenta cunoaștere a lui Cristos Isus, ca să-L cunosc pe El. Înțelegerea lui Cristos a crescut, a crescut necurmat în viața lui Pavel!

Din: Planul veacurilor

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment