MARANATA !!!

MARANATA !!!

Thursday, April 28, 2011

FERESTRE DESCHISE -MEDITATII-T.AUSTIN SPARKS-28 Aprilie

28 Aprilie
La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Şi cuvântul Domnului a vorbit lui Ilie... Atunci cuvântul Domnului i-a vorbit astfel... (1 Împărați 17)

Acei ucenici ai lui Ioan Botezătorul au fost flexibili și datorită acestui fapt, ei au ajuns să-L cunoască pe Domnul Isus. Aduceți-vă aminte că ucenicii lui Ioan care L-au urmat pe Isus, L-au întrebat: ”Stăpâne, unde locuiești?” El a spus: ”Veniți și vedeți”. Dacă ar fi fost fixiști și neînduplecați, spunând: ”Noi suntem ucenicii lui Ioan și nu trebuie să stăm de partea Ta, trebuie să stăm lângă Ioan și să lucrăm împreună cu el; Tu ai ucenicii Tăi, noi suntem ucenicii lui Ioan”, ar fi avut mult de pierdut. Dar ei au fost deschiși și flexibili și au trecut dincolo de Ioan. Ceilalți ucenici ai lui Ioan pe care Pavel i-a întâlnit în Efes, mulți ani după aceea, și cărora le-a spus: ”Ați primit voi Duhul Sfânt când ați crezut?” au fost și ei flexibili. Când au auzit spusele lui Pavel, au fost botezați în Numele Domnului Isus. Ei erau gata să meargă înainte, de la Ioan la Cristos, așa că au ajuns la o plinătate mult mai mare (Fapte 19).

Dacă nu vom fi flexibili vom avea de pierdut foarte mult. Ilie a fost și el flexibil și astfel Dumnezeu a putut să-l conducă mai departe. Domnul a îngăduit ca pârâul să sece pentru că voia ca slujitorul Său să învețe ceva mult mai măreț, așa că i-a spus:Scoală-te, du-te la Sarepta, care ţine de Sidon, şi rămâi acolo. Iată că am poruncit acolo unei femei văduve să te hrănească.” El a mers la Sarepta și datorită ascultării lui, el a ajuns o mare binecuvântare.

Din: Experiența slujirii: Ilie

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment