MARANATA !!!

MARANATA !!!

Tuesday, April 5, 2011

FERESTRE DESCHISE -MEDITATII-T.AUSTIN SPARKS-4 Aprilie

La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

El face semne şi minuni în ceruri şi pe pământ. (Daniel 6:27)

Desigur, în ce privește istoria lui Daniel, la mijloc se afla ura oamenilor și o cale convenabilă p. Ceva mai devreme, tovarășii lui Daniel fuseseră în aceeași situație în fața cuptorului încins; dar în cazul lor problema s-a pus dacă erau sau nu de partea Domnului. Dacă erau de partea Domnului, ei bine, atunci aveau să aibă parte de cuptorul încins; dacă voiau să evite cuptorul încins, atunci trebuiau să rupă legătura cu Domnul. Și știm, și Daniel știa, cum Domnul i-a eliberat. Ca și creștini, cu toții știm ceva despre aceasta. De îndată ce suntem cu adevărat de partea Domnului, la felentru ei de a scăpa de el. Dar noi știm că există lecții spirituale în spatele istoriei lui și întotdeauna se întâmplă astfel: acea descoperire cerească și predarea inimii lui absolut în mâna Domnului spre împlinirea descoperirii, stârnesc un asalt care fie ne va face să încetăm a avea de-a face cu descoperirea, fie ne va distruge ca ei, întâlnim o împotrivire care ne cheamă fie să renunțăm, fie să facem cunoștință cu cuptorul încins.

Cred că această experiență a lui Daniel marchează un pas înainte. Pentru el nu se punea problema dacă era sau nu al Domnului. El ar fi putut să-și închidă ferestrele, ar fi putut să se oprească de la acest lucru care avea să fie cauza aruncării lui în groapa leilor, fără ca să rupă legătura cu Domnul; în tăcerea inimii lui, în izolarea camerei lui, el s-ar fi putut ruga. Nu se punea problema dacă el era sau nu al Domnului, ci problema era dacă avea să rămână în aceeași poziție absolută în lumina descoperirii cerești sau avea să înceteze să mai asculte de ea. Întotdeauna este așa. Acesta este tratamentul la care ne putem aștepta dacă am văzut ceva din ce dorește și intenționează să facă Dumnezeu, dacă i-am dat Lui inimile și mâinile noastre pentru a fi alături de El.

Din: ”Ferestrele deschise înspre Ierusalim”

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment