MARANATA !!!

MARANATA !!!

Sunday, April 24, 2011

FERESTRE DESCHISE MEDITATII -T.AUSTIN SPARKS 24 Aprilie

24 Aprilie
La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Eu sunt Învierea și Viața. (Ioan 11:25)

Noi avem un vrăjmaș care are un singur scop. Scopul lui este să înjunghie oile. Marele vrăjmaș este numit în Scriptură: ”cel care avea puterea morții” (Evr. 2:14). Moartea este un lucru foarte cuprinzător. Moartea poate umple o atmosferă, așa încât sufletul poate fi copleșit și paralizat, iar mintea și trupul pot fi aduse sub puterea morții. Umblând prin această lume, putem cunoaște moartea spiriruală. Cei care trebuie să-și trăiască viața în lume, într-o atmosferă lumească și lipsită de Dumnezeu, știu prea bine înțelesul morții spirituale. O, tânjim după adierea vieții! Aceștia vin la strângerile copiilor Domnului și știu ce diferență este acolo. Ei spun: ”Aceasta este Viața! Aici putem respira; aici putem trăi.” Moartea spirituală este pretutindeni, acest înșelător caută prin orice mijloc să distrugă ce este al lui Dumnezeu, să copleșească credinciosul și biserica și el nu se va odihni niciodată până când nu a făcut tot ce se putea pentru a nimici ce este din Dumnezeu. Ce este așadar biserica? Ce este unirea cu Cristos într-o expresie individuală și corporativă? Este: ”Eu sunt Învierea și Viața”!

Unirea cu Cristos înseamnă Înviere și Viață. Este o stare spirituală care este lucrată progresiv în noi, o stare care biruiește moartea continuu deoarece El a biruit-o. Puneți în aplicare acest adevăr! Noi vom supraviețui deoarece suntem legați de ”Supraviețuitorul” invizibil. El a supraviețuit! El nu poate fi biruit de moarte! Unirea cu El înseamnă că biruința Lui este și biruința noastră asupra morții. ”Eu sunt Învierea și viața”!

Din: Cunoscându-L pe Dumnezeu prin Cristos

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html


No comments:

Post a Comment