MARANATA !!!

MARANATA !!!

Wednesday, April 27, 2011

FERESTRE DESCHISE- MEDITATII-T. AUSTIN SPARKS -26 Aprilie

26 Aprilie

La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Vreau să fac voia Ta, Dumnezeule! (Psalm 40:8)

Asemănarea cu Cristos, preaiubiților, este factorul suprem al legii vieții în Cristos. Aceasta este legea vieții în Cristos: întotdeauna departe de eu, de sufletele noastre și aproape de Dumnezeu; departe de rațiunea noastră, de dorințele noastre, de voia noastră. Aceasta înseamnă asemănare cu chipul Fiului lui Dumnezeu. Acesta este un lucru foarte practic. Când spunem că am fost puși de-o parte pentru a fi asemenea chipului Fiului Său, poate credem că acest proces are loc într-un mod secret, ascuns, delicat, sub călăuzirea Duhului Sfânt, fără ca noi să știm ceva din tot ce se petrece, dar acesta nu este adevărul.

Asemănarea cu chipul Fiului lui Dumnezeu se face printr-o alegere hotărâtă, deliberată. Ea are loc prin împlinirea legii care L-a guvernat pe Fiul lui Dumnezeu: mereu departe de eu, departe de independența minții, a inimii, a voinței și aproape de Dumnezeu. Iar Dumnezeu aplică practic acest test în orice lucru.

Din: Adam și legea vieții

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment