MARANATA !!!

MARANATA !!!

Sunday, January 30, 2011

FERESTRE DESCHISE MEDITATII DE T..AUSTIN.SPARKS

FROM:FERESTRE DESCHISE
Subject: 30 ianuarie

La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Ca să cunoașteți nemărginita mărime a puterii Lui! (Efeseni 1:19)

Nu cunoașteți puterea decât în practică. Această putere nu este o doctrină, o terorie, un subiect sau o temă. Această putere este o Persoană! Duhul Sfânt nu este un subiect de discuție în Biblie sau o învățătură a Bisericii. Duhul Sfânt este o Peroană vie și o experiență. Această putere nu vine dintr-o dată asupra noastră, nici nu ne azvârle încolo și încoace sau lucruri de genul acesta, pentru ca noi s-o putem simți. Dar, dragi prieteni, dacă ați trăit destul de mult, atunci ați luat cunoștință de forțele imense care se luptă împotriva vieții creștine, de forțele acestei lumi, de forțele îngrozitoare ale puterii întunericului care se luptă împotriva a tot ce este al lui Cristos în acest univers, și atunci nu este decât minunea nemărginitei mărimi a puterii Lui că sunteți creștini astăzi și că ați continuat să mergeți pe cale până acum.

Pavel spune astfel: Dar, mulţumită ajutorului lui Dumnezeu, am continuat până în ziua aceasta.” (Fapte 26:22). El putea spune altfel: ”Dacă nu ar fi fost ajutorul lui Dumnezeu nu aș fi fost astăzi aici.” Cunoașteți și voi această experiență? Ce anume v-a păzit? Ce se află în spatele înaintării voastre în ciuda voinței voastre? Căci înaintați în ciuda voinței voastre. Dacă lucrurile ar fi fost lăsate în seama noastră, ce am fi făcut? Nici n-am îndrăzni să ne gândim. În ciuda tuturor forțelor rele din acest univers, concentrate împoriva celui mai mic lucru al lui Isus Cristos, noi înaintăm! Într-adevăr, ne simțim neputința, ne simțim propria slăbiciune și neajutorare. Poate ne întrebăm dacă vom fi vreodată în stare să continuăm. Dar iată-vă ajunși aici. Aceasta este realitatea. Această putere nu vine dintr-o dată, șocând. Este o putere măreață care lucrează în noi zi de zi și care ne ține pe cale. ”Ca să cunoașteți nemărginita mărime a puterii Lui!”

Din: Duhul Sfânt și criza de la Rusalii, Capitolul 4

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment