MARANATA !!!

MARANATA !!!

Friday, January 7, 2011

FERESTRE DESCHISE-meditatii 1 Ianuarie Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks


FERESTRE DESCHISE

Original Message -----
Sent: Saturday, January 01, 2011 2:14 AM
Subject: 1 Ianuarie

La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Chemați după planul Său... (Romani 8:28).

Dumnezeu are un plan măreț pentru copiii Săi prin chemarea lor veșnică și a răscumpărării minunate. Un plan măreț ... cu mult mai măreț decât și-au închipuit majoritatea creștinilor. Nu cred că rostesc ceva fals când spun că poate majoritatea creștinilor nu au ajuns prea departe, ci au rămas la cunoașterea faptului că sunt mântuiți și se bucură că sunt mântuiți. În comparație cu aceștia, foarte puțini sunt aceia care cunosc planul măreț al lui Dumnezeu, planul Său din veșnicie: Chemați după planul Său” (Romani 8:28). Nu intenționăm să spunem acum care este planul lui Dumnezeu, să-l explicăm. Este suficient să afirmăm realitatea. Suntem chemați după un plan măreț, nu doar ca să ieșim afară din Egipt și din ghearele diavolului, ci avem un țel, un țel extraordinar, care nu este nimic altceva decât plinătatea infinită a Fiului lui Dumnezeu, Isus Cristos. Aceasta este menirea noastră veșnică. Este un lucru extraodinar la care suntem chemați în Cristos, dar cât de mulți creștini îl trăiesc, și dacă îl trăiesc, gustă ei înțelesul lui: că această Viață este o Viață inepuizabilă care are tot timpul perspective noi?

Nu exagerez. Cerurile sunt deschise și noi vedem din ce în ce mai mult, mereu mai mult, la ce suntem chemați. Este pur și simplu minunat... Voi nu sunteți chemați doar pentru a fi mântuiți, pentru a ajunge în cer, pentru a cunoaște că păcatele vă sunt iertate și pentru a avea un număr de binecuvântări care vin odată cu mântuirea. Există înaintea voastră un plan care se întinde pe parcursul tuturor veacurilor veșnice, un plan al lui Dumnezeu cu privire la noi toți: Lucruri, pe care ochiul nu le-a văzut, urechea nu le-a auzit, şi la inima omului nu s-au suit, aşa sunt lucrurile, pe care le-a pregătit Dumnezeu pentru cei ce-L iubesc."(1 Cor. 2:9).

Din: Crucea și cărarea vieții – Capitolul 8

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați:www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment