MARANATA !!!

MARANATA !!!

Friday, January 7, 2011

FERESTRE DESCHISE-meditatii 2 Ianuarie Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

FERESTRE DESCHISE

Original Message -----
Subject: 2 Ianuarie
La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Dacă cineva este în Cristos, noua creație s-a ivit: cea veche s-a dus, el a ajuns la ce este nou! (2 Corinteni 5:17).

Cuvântul ne învață foarte clar că Cristos a fost luat din această creație veche și a fost așezat la dreapta lui Dumnezeu în locurile cerești. Pe de cealaltă parte, ni se arată că poziția Lui acolo și unirea noastră spirituală cu El presupun că pentru toate planurile și resursele spirituale, noi suntem de asemenea în locurile cerești în Cristos... Să cerem Domnului să ne dea o înțelegere reală, spirituală, grabnică, vie a acestui adevăr măreț legat de Domnul nostru Isus, să înțelegem acest tărâm măreț al creației noi în care suntem aduși și să-l aplicăm în viața noastră, să-l trăim, să-l punem în practică zi de zi.

Poate trebuie să mergeți într-un loc unde nu există prea multă bogăție spirituală, nu este prea multă hrană cu care să vă hrăniți. Amintiți-vă că Îl aveți pe Cristos, El este Țara întreagă care vă stă înainte. Va trebui să treceți prin împrejurări unde veți avea parte de orice, mai puțin de odihnă, de odihnă spirituală; unde totul este doar agitație, îngrijorare, atacuri, încordare. Amintiți-vă că voi sunteți în Țară; voi sunteți în Cristos; Odihna voastră este El. Poate va trebui să treceți prin luptă, prin conflict, prin activități extraordinare ale vrăjmașului care vrea să vă răpună. Amintiți-vă că voi sunteți în Cristos, El este Biruința totală, finală. Acest lucru rămâne adevărat orice ar spune vrăjmașul despre el. Cristos este tot ce avem nevoie pentru o viață care să-L slăvească. Creația nouă este tot ce avem în Cristos.

Din: Prospețimea esențială a noii creații – Capitolul 4

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment