MARANATA !!!

MARANATA !!!

Monday, June 7, 2010

SOLUTIA LA PROBLEMELE NOASTRE-CEVA EXTRAORDINAR-CRISTOS-Ferestre deschise 138

SOLUTIA LA PROBLEMELE NOASTRE-CEVA EXTRAORDINAR-CRISTOS!!

La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Ca în dispensațiunea împlinirii vremurilor, să unească toate lucrurile într-unul, în Cristos. (Efeseni 1:10).

Există un adevăr cuprinzător și concret care, dacă ar pune stăpânire pe inimile noastre în mod absolut, dacă ar guverna conștiința noastră, dacă ar capta voința noastră, inima noastră și mintea noastră, ar revoluționa totul, întocmai cum legământul nou reprezintă o revoluție față de cel vechi. Adevărul măreț care întrupează toate lucrurile este acesta: Dumnezeu a hotărât să nimicească tot ce nu este Cristos, El lucrează cu acest scop în vedere, pe de o parte de a curăța universul de tot ce nu este Cristos; pe de cealaltă parte de a umple acest univers cu ceea ce este Cristos. Aceasta înseamnă că Dumnezeu nu acceptă, nu recunoaște nimic din ce nu este Cristos. Apoi, mai înseamnă că Dumnezeu Își pune pecetea pe ce este Cristos și totul este o chestiune ce ține de măsura lui Cristos. Este ceva extraordinar când acest lucru străpunge inimile noastre cu forța și puterea pe care le deține. Măsura Lui stă la baza tuturor tratativele lui Dumnezeu cu noi. Ea ne dă soluția la problemele noastre. Ne așează imediat pe calea planului lui Dumnezeu.

Din: Cristos în voi

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

ferestredeschise@gmail.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment