MARANATA !!!

MARANATA !!!

Wednesday, June 2, 2010

BATRANUL COWBOY

BATRANUL COWBOY
Intr-o duminica dimineata, un cowboy batran a intrat intr-o biserica chiar inainte ca serviciul divin sa inceapa. Atat cat batranul cat si hainele sale – blugi, camasa zdrentaroasa si cizme – putea fii observat de la o posta. In maini tinea o palarie veche si o Biblie uzata.

Biserica in care el a intrat era intr-o parte foarte exclusivista a orasului. Era cea mai mare si cea mai frumoasa biserica pe care batranul cowboy a vazut-o vreodata. Oamenii din biserica erau imbracati la patru ace, aranjati si purtau bijuterii.

Cum cowboy-ul s-a asezat, toti se mutau de langa el. Nimeni nu l-a salutat, nimeni nu a vorbit cu el si nimeni nu l-a intampinat. Toti erau ingroziti de infatisarea lui si nu au incercat sa ascunda acest lucru.

Cand cowboy-ul parasea biserica, pastorul s-a apropiat de el si l-a rugat subtil pe cowboy sa faca un lucru: „Inainte ca sa mai vii din nou la noi la biserica, vorbeste cu Domnul si intreaba-L care ar trebui sa fie imbracamintea cand vii aici”. Cowboy-ul l-a asigurat pe pastor ca va face acest lucru.

Urmatoarea duminica, cowboy-ul s-a intors la biserica purtand aceeiasi pereche de blugi, aceeasi camasa, palarie si cizme.

Din nou, a fost complet ignorat de catre biserica. Pastorul s-a apropiat de batran si i-a spus: „Cred ca ti-am zis sa vorbesti cu Dumnezeu inainte sa vii inapoi la noi in biserica.”

„Am facut asta”, a raspuns batranul cowboy.

„Daca ai vorbit cu Dumnezeu, cum ti-a spus ca ar trebui sa te imbraci cand vii la inchinare aici?” a intrebat pastorul.

„Pai, domnule, Dumnezeu mi-a spus ca nu are niciun indiciu cum ar trebui sa ma imbrac। A spus ca nu a fost in aceasta biserica niciodata.”

Primita pe E-mail

No comments:

Post a Comment