MARANATA !!!

MARANATA !!!

Friday, June 1, 2012

1 IUNIE - CITEŞTE BIBLIA!

1 IUNIE - CITEŞTE BIBLIA!

Bíblias


 -"Dar Cuvântul lui Dumnezeu rămâne în veac." (1 Petru 1:25)-

Jana Jones spune: "În timpul zilei îmi rezerv un pic de timp să citesc Biblia. După ce m-a văzut făcând lucrul acesta timp de câteva luni, fiica mea de patru ani a devenit îngrijorată: "Nu mai termini odată cartea aia?" Poţi citi Biblia o viaţă intreagă şi tot nu-i pătrunzi conţinutul. Nu mai există o carte a fel. De exemplu:

1) Nici o fiinţa umană nu ar fi putut scrie la un standard atât de înalt. Gândeşte-te la cea mai bună persoană pe care o cunoşti. Trebuie să recunoşti că până şi ea ar fi lăsat câteva lucruri pe dinafară, nu-i aşa?

2) Exista o aură pe care o generează Biblia pe care nici o alta carte nu o are. Martin Luther a spus: "Biblia este vie, îmi vorbeşte; are picioare, aleargă după mine; are mâini, pune mâna pe mine." Încearcă să pui un ziar pe masă când mergi la un restaurant şi nimeni nu se va uita la tine. Dar pune-ţi Biblia pe masă şi lumea se va holba la tine, se va uita cum mesteci mâncarea şi poate chiar se va uita la marca maşinii când te urci să pleci. Asta pentru că Biblia creează un simţ al prezentei lui Dumnezeu care îi obligă pe oameni să aibă o reacţie in inima lor.

3) Suntem schimbaţi când o citim. Valorile noastre profunde sunt schimbate, pacea ne pătrunde sufletul, bucuria locuieşte în inimile noastre. "Cuvântul lui Dumnezeu este viu şi lucrator, mai tăietor decât orice sabie cu doua tăişuri; pătrunde până acolo că desparte sufletul şi duhul, încheieturile şi măduva, judecă simţirile şi durerile inimii." (Evrei 4:12).

O meditatie primita pe email dintr-o sursa necunoscuta  mie

No comments:

Post a Comment