MARANATA !!!

MARANATA !!!

Thursday, June 2, 2011

FERESTRE DESCHISE MEDITATII-T.AUSTIN SPARKS 2,3 Iunie

Ferestre Deschise [mailto:ferestredeschise@gmail.com]
2 Iunie

La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

I-a făcut plăcere lui Dumnezeu să-L reveleze pe Fiul Său în mine” Galateni 1:15,16

În cazul lui Pavel, ceea ce l-a condus până la capăt a fost începutul lui. Apostolul Pavel descrie într-o propoziție foarte scurtă începutul lui. El l-a numit: ”viziunea cerească”. Când era testat înaintea împăratului Agripa, el a spus: ”nu am fost neascultător viziunii cerești”. Și am citit ce era viziunea cerească. Pentru el, viziunea cerească era Domnul Isus. Pavel nu se hotărâse să vină la creștinism, să lase o religie pentru alta. Pavel nu se hotărâse să accepte o anumită învățătură cu privire la Isus Cristos. Nici pentru că unii oameni stăruiseră de el să devină creștin. Niciunul din aceste lucruri. Și niciun alt lucru dim multele care îi atrag pe oameni la creștinism.

Pavel L-a văzut pe Isus Cristos. Pentru el, începutul nu era o religie sau o învățătură, ci era o Persoană. Mai târziu, el a spus: ”I-a făcut plăcere lui Dumnezeu să-L reveleze pe Fiul Său în mine” (Gal. 1:15,16). El a avut o întâlnire foarte personală cu Isus Cristos; da, foarte personală.

Din: ”Fac un singur lucru”

3 Iunie

Fiind zidiţi pe temelia apostolilor şi prorocilor, piatra din capul unghiului fiind Isus Cristos. Efeseni 2:20

Uneori, privind la creștinism, inimile noastre încep să slăbească. Vedem toate separările și toți creștinii instabili. Vedem atâtea lucruri în creștini și în creștinism care nu-L reprezintă pe Domnul. Și ce ușor am renunța și am spune: ”Ei bine, am făcut o greșeală, suntem pe o cale greșită”. Ce anume ne păstrează pe cale înaintând, când există atâtea învățături false și învățători falși? Observați că pe lista lui de suferințe, Pavel a inclus și frații falși (mincinoși). Când sunt atâția frați falși, o, cât de ușor ne-ar fi să ne spălăm pe mâini de tot. Poate chiar vă simțiți așa uneori; vă uitați la alți creștini și sunteți dezamăgiți. Puteți spune: ”Ei bine, sunt sătul de creștinism, nu așa ceva m-am așteptat să găsesc”. Ce anume ne va păstra înaintând pe cale? Un singur lucru: cunoașterea personală a Domnului! Pentru noi, Domnul este atât de real! Temelia noastră este foarte puternică. Temelia noastră nu este o învățătură, o religie sau o societate. Temelia noastră este o Persoană. Amintiți-vă că El este Cel dintâi și căutați ca El să fie temelia voastră.

Din: ”Fac un singur lucru

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment