MARANATA !!!

MARANATA !!!

Wednesday, June 1, 2011

FERESTRE DESCHISE MEDITATII T.AUSTIN SPARKS 1 Iunie

Ferestre Deschise [mailto:ferestredeschise@gmail.com]
1 Iunie

La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Alerg spre țintă. Filipeni 3:13

Doamne, ce vrei să fac?”; ”Fac un singur lucru. Prin aceste două propoziții, apostolul Pavel trasează începutul și sfârșitul vieții lui. Începutul vieții lui creștine a fost atunci când a spus: ”Doamne, ce vrei să fac?” Când a scris scrisoarea către Filipeni, el se afla la sfârșitul călătoriei sale pământești. El era în închisoare, în Roma așteptând să fie omorât. Și chiar la sfârșitul vieții, el spune: ”Fac un singur lucru”. El a început cu Domnul: ”Doamne, ce vrei să fac?” El a sfârșit spunând: ”Fac un singur lucru”. Între începutul și sfârșitul călătoriei lui creștine, au existat treizeci de ani. Și ce ani extraordinari au fost aceia! Toate călătoriile lui, toată truda lui, toată învățătura lui, toată predicarea lui și apoi, după cum am citit, toate suferințele lui! Ce plinătate a existat în acei treizeci de ani de viață creștină! Și câte altele nu l-ar fi putut nimici în cei treizeci de ani. Multe din acele suferințe ar fi putut să-l doboare. De mult timp ar fi putut fi doborât de disperare, ar fi putut spune: ”Nu mai pot îndura deloc, totul este mult prea mult pentru mine, trebuie să renunț la tot.” Dar el a mers până la capăt. Și printre ultimele lui cuvinte sunt și acestea: ”Fac un singur lucru... alerg spre țintă pentru premiul chemării cerești a lui Dumnezeu.”

Din ”Fac un singur lucru”

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html


No comments:

Post a Comment