MARANATA !!!

MARANATA !!!

Wednesday, June 1, 2011

FERESTRE DESCHISE MEDITATII T.AUSTIN SPARKS- 29, 30,31 Mai

Ferestre Deschise [mailto:ferestredeschise@gmail.com]
29 Mai

La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Pe viaţa Mea! – zice Domnul... voi toţi... nu veţi intra în ţara... Numeri 14:30

Când Moise a vorbit aceste cuvinte tuturor fiilor lui Israel, poporul s-a jelit mult. A doua zi dimineața s-au ridicat și au spus: ”Iată-ne! Suntem gata să ne suim în locul de care a vorbit Domnul, căci am păcătuit.” Dar Moise a spus: ”Pentru ce călcaţi porunca Domnului? Nu veţi izbuti! Nu vă suiţi, căci Domnul nu este în mijlocul vostru! Nu căutaţi să fiţi bătuţi de vrăjmaşii voştri! Căci amaleciţii şi canaaniţii sunt înaintea voastră şi veţi cădea ucişi de sabie; odată ce v-aţi abătut de la Domnul, Domnul nu va fi cu voi.” Poporul a spus: ”Ne vom sui”. Domnul a spus: ”Nu”. Dar ei au spus: ”Ne vom sui, vom merge înainte”. Domnul a spus: ”Eu nu merg înainte”. Ei au plecat mai departe sau au încercat, dar ce a urmat a fost un lucrul fatal. Iar la sfârșitul celor patruzeci de ani, cu toții au murit în pustie, întocmai cum spusese Domnul.

Este un lucru periculos să mergi înainte fără Domnul. Putem merge mai departe doar dacă știm că Domnul este cu noi. La fel și în activitățile noastre, este important să cunoaștem că Domnul este în tot ce facem și să nu ne trezim că mergem înaintea Lui.

30 Mai

Umblaţi cârmuiţi de Duhul. Galateni 5:16

Trebuie să aducem înaintea Prezenței Domnului gândurile noastre. ”Doamne, ar fi un lucru bun să merg în locul cutare. Cred că ei au nevoie de mine acolo. Într-adevăr, m-au invitat să merg și mie mi se pare potrivit să merg”. Trebuie să aducem aceste gânduri la Domnul și să spunem: ”Doamne, mă vrei acolo? Mă vrei acolo, acum, în această vreme?” Dacă nu cunosc vremea Domnului, nu va fi decât pierdere de timp. Poate că Domnul vrea să merg acolo anul viitor. Dar dacă eu merg acum, am pierdut un an întreg. Înțelegeți ce spun?

Aceasta este viața în Duhul și Domnul este cu noi dacă trăim în Duhul.

31 Mai

Duhul adevărului, are să vă călăuzească în tot adevărul. Ioan 16:13

Dumnezeu nu ne pune un manual în mână spunând: ”Studiați manualul și împliniți ce spune acolo”. O, nu, Dumnezeu niciodată nu face așa ceva, aceasta ar fi prea ușor. Poate nouă ne-ar place să fie așa, dar Dumnezeu ne învață prin experiențe. El ne conduce în situații, acolo învățăm lecțiile Lui adânci, aceasta este singura cale prin care învățăm cu adevărat. Adevărata cunoaștere este cunoașterea care vine prin experiență.

Duhul Sfânt este manualul nostru, El știe totul. El deține toate principiile și doar dacă trăim în Duhul învățăm prin experiențe. Dați voie Duhului să vă învețe! Totul ține de Prezența Domnului – acesta este lucrul cel mai important din lume! Este într-adevăr un lucru măreț să puteți spune: ”Domnul este cu noi!”

Din: Prezența Domnului

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment