MARANATA !!!

MARANATA !!!

Friday, January 20, 2012

LOUIE GIGLIO-Passion 2012 at the Atlanta Dome (closing sermon)

Louie Giglio – Passion 2012 at the Atlanta Dome (closing sermon)

http://youtu.be/7TUsthNHuMI

Uploaded by on Jan 17, 2012

Ce zice RODI: Louie Giglio este un predicator mai nou pe scena (pentru noi Romanii) dar de citiva ani, studentii din America il cunosc foarte bine ca fiind un lider de al lor, fidel Cuvintului lui Dumnezeu si cu o pasiune care l-a afectat si pe cel mai bun predicator din America si om al lui Dumnezeu – John Piper. Dumnezeu sa il foloseasca si intre Romani!

E adevarat ca sunt multe pericole cind se predica pe stadioane, printre care si purtarea unora in sala la cintarile cintate. Dar la aceasta suntem chemati- sa vestim Evanghelia tuturor. Sunt sigura ca multi au mers pentru muzica, sau cu dorinta de a face o diferenta ca si crestini, dar numai Dumnezeu stie sfirsitul si impactul care a avut conferinta. Totusi Louie Giglio predica Evanghelia lui Hristos din dragoste pentru Dumnezeu si Cuvintul Sau (e foarte aparent) si cred ca Dumnezeu il foloseste in mod radical intre tineri. Cuvintul patrunde si ne misca intr-un mod radical cind este vestit de Louie Giglio.

Opinia mea:Ai scris esentialul Tot asa gandesc si eu!

Chiar daca stadionul acela arhiplin pare si suna a ECUMENISM ,eu totusi il apreciez pe L.Giglio mai de mult din celelate fenomenale predici pe care le-am si postat si inca traduse si pe deasupra! Cel mai mult i-mi place PASIUNEA LUI,!
Nu adoarme oamenii la predicile lui !Crede si el ce vorbeste ,nu ca multi altii ,care nici ei nu cred ce zic si nu au niciun entuziasm cand aduc lumii Vestea Buna!Adevarul este ca sant foarte putini ca Louie Giglio!E contagios ,nu poti sa ramai acelas dupa ce l-ai ascultat! Ma rog pentru el sa nu cada in capcana ECUMENISMULUI ,sau alte capcane care pandesc pe lideri !

Related articles

http://rodiagnusdei.wordpress.com/2012/01/18/louie-giglio-passion-2012-at-the-atlanta-dome-closing-sermon/#comments


No comments:

Post a Comment