MARANATA !!!

MARANATA !!!

Wednesday, March 23, 2011

FERESTRE DESCHISE -MEDITATII-T.AUSTIN.SPARKS-22 Martie

DE LA :FERESTRE DESCHISE

Subject: 22 Martie

La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Îmbrăcați-vă cu toată armura lui Dumnezeu, ca să puteți sta împotriva uneltirilor Diavolului”. (Efeseni 6:11)

Observați, există cartea Iosua și cartea Efeseni, iar între acestea se află cartea Judecători, dacă vreți cartea Corinteni. Cartea lui Iosua reprezintă plinătatea în locurile cerești: puterea Domnului se vede într-un mod minunat. Epistola către Efeseni reprezintă plinătatea locurilor cerești: ”întăriți cu putere prin Duhul Său în omul din lăuntru”; ”măreția nespus de mare a puterii Lui față de noi care credem”; ”puterea măreției Lui, pe care a lucrat-o în Cristos când L-a înviat din morți”; ”fiți tari în Domnul”. Cartea Judecători nu se află în locurile cerești, în plinătate, în biruință, ci este pe pământ, târându-se în slăbiciune, înfrângere și neajutorare. Atunci, de ce avem nevoie? Avem nevoie de starea Efesenilor, de aspectele Efesenilor și cele ale lui Iosua. Tocmai la acest lucru am făcut referire. Priviți din nou la Efeseni 1:18-23.

Acestea sunt cuvintele, dar ele trebuiesc puse în practică. Este o provocare. Așadar, apostolul încheie scrisoarea către Efeseni, scrisoare care vorbește despre toată plinătatea, cu acest cuvânt: ”Încolo... fiți tari”. Aceasta este treaba voastră! Aceasta este responsabilitatea voastră! Aceasta nu înseamnă: ”Încolo... fie ca Domnul să vă întărească”. Așa am vrea noi să stea lucrurile. Am apuca acea promisiune dacă ar fi o promisiune; dar nu este o promisiune, ci este o provocare. ”Încolo... fiți tari în Domnul” și luați toată armura lui Dumnezeu.

Din: Credința care atinge puterea Lui

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment