MARANATA !!!

MARANATA !!!

Wednesday, March 23, 2011

FERESTRE DESCHISE -MEDITATII-T.AUSTIN SPARKS-23 Martie

DE LA:FERESTRE DESCHISE
23 Martie
La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

A Domnului, Dumnezeului nostru, este puterea! (Apocalipsa 19:1)

Esența este clară: puterea Domnului este armura noastră. Dacă vă simțiți mulțumiți și puternici, acest cuvânt nu are nicio semnificație pentru voi. Dacă înaintați cu Domnul, mai devreme sau mai târziu ajungeți în locul unde veți cunoaște că doar puterea Domnului vă poate da izbăvirea. Totuși, realitatea rămâne: fie că ne simțim sau nu puternici, acest lucru nu contează; nu contează nici faptul că ne simțimi slabi, pe baza simțămintelor noastre nu vom avea nicicând izbânda, așa că trebuie să ne bizuim pe puterea Lui. Să ieșim de pe terenul nostru natural de orice natură ar fi: fie că avem sentimentul mulțumirii se sine sau al slăbiciunii proprii! Dacă ne ghidăm după starea noastră, fie spirituală, fie fizică, circunstanțială sau temperamentală, vom fi limitați. Dacă spunem: ”Eu sunt unul dintre cei slabi, fricoși, timizi!”, vom fi limitați sever față de măsura lui Cristos și nu vom avea nicio valoare pentru Domnul în privința eliberării altora din starea de limitare. Amintiți-vă că acesta nu este gândul Domnului pentru voi, nici pentru mine.

Gândul Domnului este foarte clar: plinătatea lui Cristos! Trebuie să părăsim terenul nostru și să recunoaștem că puterea lui Dumnezeu se află în Leul lui Dumnezeu, iar când recunoaștem acest lucru, când recunoaștem că măreția nespus de mare a puterii Lui este pentru noi, vom avea izbânda. Pentru cine este ea? Este oare pentru cei care sunt puternici, care merg înainte, care sunt oameni robuști cu credință și încredere? Este ea pentru noi care suntem atât de siguri că vom izbuti? Nu, este pentru noi, care credem. Ne vom considera în numărul necredincioșilor? Aceasta este tot ce ni se cere: ”...care cred”. Noi suntem slabi în noi înșine, suntem terminați, bătuți, totul este prea mult pentru noi. Vom accepta această poziție și ne vom complace ei? Nu va trece mult până când vom descoperi că alte puteri se vor ridica și vor stăpâni vieța noastră, iar noi vom fi bătuți și hărțuiți, la fel ca acești oameni care au fost loviți de forțe diferite dimprejurul lor, pur și simplu deoarece ei au acceptat un nivel mai jos decât cel intenționat de Domnul pentru ei. Dar chiar dacă ne simțim complet nepotriviți și nevrednici, dacă acceptăm această atitudine a credinței față de puterea măreției Lui, Domnul va pune mâna pe noi, chiar dacă suntem slabi și va reduce la nimic lucrurile puternice, lucrurile care sunt, căci puterea Lui este făcută desăvârșită în slăbiciune.

Din: Credința care atinge puterea Lui

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment