MARANATA !!!

MARANATA !!!

Wednesday, March 16, 2011

FERESTRE DESCHISE MEDITATII T.AUSTIN.SPARKS 15 martie

DE LA:FERESTRE DESCHISE

15 Martie

La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

În El, Dumnezeu ne-a ales înainte de întemeierea lumii. (Efeseni 1:4)

Este semnificativ cum Duhul Sfânt are grijă să ne dea astfel de detalii. Ehud, care înseamnă unitate, legare împreună, era un beniamit, ”fiul dreptei mele”. Cu siguranță, aceasta înseamnă a sta în locul puterii. Acest loc vorbește despre rămânerea noastră în Domnul, adică în locul puterii. Veți înțelege astfel la ce ne referim când vorbim despre rămânerea noastră în El. Aveți îndoieli cu privire la rămânerea voastră în prezența Domnului, la poziția voastră în El, la acceptarea voastră de către El? Aveți îndoieli cu privire la păcatele voastre, dacă la urma urmei, ele au fost șterse cu adevărat? Vă întrebați dacă păcatul îndoielii a fost deplin și absolut tratat, atât cât ține de voi? Aveți vreo umbră de îndoială vizavi de acceptarea voastră în Domnul, de faptul că acceptarea voastră este veșnică, de faptul că voi stați acolo nu pe temeiul a cine sunteți voi? Dacă acesta ar fi terenul acceptării voastre, nu ați rămâne acolo nici două secunde, dar pe terenul lui Cristos, a cine este El, puteți fi în siguranță. Credeți că Cristos poate rămâne în prezența lui Dumnezeu, fără nicio teamă de a fi alungat? V-ați gândit vreodată că Cristos ar putea fi alungat din prezența lui Dumnezeu? Credeți că este posibil ca în veșnicie, Domnul Isus să fie izgonit din prezența lui Dumnezeu deoarece în El s-ar putea găsi ceva greșit?Un astfel de gând este ridicol. Niciodată nu am întreține un astfel de gând. Ei bine, acea rămânere în El este prin credință. Dacă prin credință rămâneți în Cristos, atunci vă aflați în Fiul, care Se află la dreapta lui Dumnezeu. Aceasta înseamnă să fii în Cristos: să fii statornic, liniștit, de neclintit în prezența lui Dumnezeu!

O înțelegere adevărată a acestui lucru nu ne va face niciodată nepăsători, nu va lăsa niciodată loc presupunerii, nu ne va conduce niciodată la păcatul de a spune: ”Ei bine, sunt mântuit, nimic nu va schimba acest lucru!” O apropriere adevărată de Cristos, care este o apreciere adevărată a lui Cristos, va înlătura întotdeauna ceva de genul acesta din inimile noastre. Când ajungem în locul rămânerii noastre în Cristos, prin credință, așa cum Fiul Se află la dreapta lui Dumnezeu, l-am învins pe diavol cu cele mai multe tactici ale lui și suntem eliberați de paralizie. Dacă aveți îndoieli în privința acestui lucru sunteți înfrânți; prin acea spărtură vrăjmașul își va face lucrarea și vă va conduce în locul unde veți fi doi în loc de unul, unde veți duce lupte interioare, casa este dezbinată, gata să se prăbușească. Acest Fiu care Se află la dreapta lui Dumnezeu ne vorbește despre rămânerea noastră în El; însemnând că noi suntem un întreg, o unitate; noi suntem una, noi suntem legați împreună. Nu există nimic o altă cale, decât calea credinței care ne ajută să rămânem în Domnul, să fim un tot unitar, să învingem toate forțele vrăjmașului care ne conduc la robie, înfrângere, inutilitate și nerodnicie. Această îndoială veșnică din inimile noastre, cu privire la Domnul, la acceptarea noastră în El, la păcatele noastre, la părtășia noastră cu El, la atitudinea pe care Domnul o are față de noi și o mie și una de alte forme pe care le îmbracă îndoiala, poate distruge unitatea.

Din: Restaurarea din ziua eșecului

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment