MARANATA !!!

MARANATA !!!

Friday, May 11, 2012

PERLE DE LA ADELINA ~CARE A FOST PROMOVATA IN GLORIE -Firimituri de ganduri: Un strigat!Un crampei de Cer.. ,Neintelesuri...

"sunt nimic, dar sunt in harul Tau!"
Un strigat!:   
  " E dulce trairea in necunostinta. E placut sa nu vezi si sa nu iei aminte la suferintele celor care, ani de-a randul, se mint ca sunt cineva.Se mint ca faptele lor bune sant indestulatoare pentru a primii acordul de la Tatal ca pot traii in voia mintii lor  pacatoase Duminica de duminica, imbracati in cele mai bune haine pe care si le pot cumpara, intra in biserica,unde se lasa coplesiti de fantasme si trairi vinovate,rodul mintii lor pevertite de dorinte ascunse si salbatice.Oameni ce poarta numele de copii ai lui Dumnezeu scrise pe un biletel pe care il afiseaza in fiecare duminica dupa care il impaturesc frumos si il pun in buzunar.E prea greu de purtat zi de zi !Tineri  crestini idobitociti de o cultura pacatoasa,care copiaza modele virtuale cu muschi si silicoane!Tineri ce nu doresc altceva decat bucurie si satisfactie fizica de moment!Tineri ce tanjesc dupa ceva si incearca toate variantele!Tineri care nu stiu ca se poate traii si altfel pentruca nu le spune nimeni!
Cat despre mine, mana Lui care mi-a acoperit goliciunea, mi-a dat la o parte valul gros de pe ochi!
Am  inceput sa vad. Proclam ce este in mine acum !Proclam puterea Lui ce i-mi modeleaza caracterul si care despaseste orice capacitate a mea de a intelege.Strig cu toate fibrele mele ca exista scapare.Exista iertare si acceptare la un nivel pe care nicio persoana cu o inima de carne nu ti-o poate oferi.I-mi iubesc Tatal Ceresc care m-a luat in brate si m-a sarutat fierbinte.Ma plec si aduc ca multumire existenta mea pe care tot de la El am primit-o in dar.
Slava Lui!

5 comentarii:

  1. Buna , Adelina !
    Este o binefacere teribila de care te poti bucura daca simti acest lucru . Daca poti sa te bucuri din plin de viata , daca ai o sanatate deplina , daca cei dragi tie sunt bine si-ii simti alaturi , aceasta poate fi o fericire . Cea de care ai nevoie pentru a merge mereu mai departe . Eu ti-o doresc din suflet !
    Răspundeţi
  2. Wow! Ce cuvinte minunate ai spus! Multumesc, multumesc din suflet pentru ele si iti doresc, la randul meu, sa ai o viata plina de Dumnezeu!:)
    Răspundeţi
  3. Tragedia secolului nostru nu este aceea ca ducem lipsa de crestini, pentru ca avem destui. Tragedia e ca prea putini dintre ei(noi)traiesc o viata dupa standardele lui Dumnezeu. Multi sunt conformati (unei religii), nu transformati.
    Insa tot ce imi doresc acum e ca Dumnezeu sa lucreze in mine, in inima mea, apoi sunt convinsi ca vor fi aprinsi si altii.
    Răspundeţi
  4. da, ai dreptate e greu sa porti acel biletel in fiecare zi, cateodata obosesti sa il porti.
    Răspundeţi
  5. Toata viata noastra este o continuua invatare;invatam sa respiram,sa sugem la sanul mamei,sa mergem,sa vorbim,citim,sa ne bucuram....dar mai ales sa credem in Dumnezeu si sa-l iubim,cum>??? fiecare cum crede mai bine!? ca ii este sau va fi bine!? O zi minunata!
    Răspundeţi

  
2)..Si El isi tine dragostea...

vineri, 15 aprilie 2011


Un crampei de Cer.. 

 http://firimiturideganduri.blogspot.com/2011/04/un-crampei-de-cer.html

 Da! Adevarat..ratacim pe acest pamant, in aceasta cruda lume in care indiferenta a devenit ceva obisnuit, in aceasta lume in care viata oamenilor se rezuma doar la bucurii de o clipa, rautate, amagiri..o lume care a devenit imperfecta, o lume in care bunatatea nu-si mai are locul...
 Dar cred cu certitudine ca in aceasta lume se gasesc si oameni care au o farama de bunatate, dragoste, rabdare, care doresc pacea, carora nu le pasa de aparente, de statut si plini de o nemarginita dragoste,ii ajuta pe cei din jurul lor neasteptand nimic in schimb. 
 Acesti oameni vad in fiecare zi un crampei din Cer prin faptele pe care le fac si nu ezita in a darui si altora aceasta fericire cereasca, aceasta sansa de a vedea lumea din alta perspectiva: o lume care isi recapata puritatea, o lume oarecum perfecta, in care predomina acea dragoste nobila, curata, vesnica, in care bunatatea , intr-un sfarsit, isi gaseste locul in viata acestor oameni..
 In concluzie as spune ca putem fi in Cer, putem gusta bucatica cu bucatica din El in fiecare zi chiar daca stam cu picioarele ferm pe pamant, doar daca invatam sa daruim mai mult din noi.Unul dintre motivele pentru care incercam sa ne infigem radacinile atat de adanc in pamant as spune ca este egoismul nostru. Cu cat devenim mai altruisti, cu atat mai multa bucurie cereasca vom simti.
 Facem cel mai mult pentru noi insine, atunci cand facem cel mai mult pentru Dumnezeu , iar rasplata pentru toate aceste lucruri va fi ...un crampei din Cer...
 

10 comentarii:

  1. E lumea noastra, imperfecta... Ce bine ar fii sa avem toti cate un crampei din cer! Dar sa-l meritam:].
    Răspundeţi
  2. Frumoasă postarea ta... îmi place ca finalul e optimist...
    Răspundeţi
  3. Interesanta postare. Un final minunat. As putea doar sa spun ca datorita celor nepasatori se vede pasarea, datorita celor rai se vede binele, datorita celor mirsavi se vede adevarata Noblete a Spiritului.
    Cind 'Esti' Numai exista nici o diferentiere dintre bine si rau, cald sau rece.
    Nu ar fi mai rzonabil sa 'Fim'? Decit sa existam?
    Răspundeţi
  4. "Facem cel mai mult pentru noi insine, atunci cand facem cel mai mult pentru Dumnezeu , iar rasplata pentru toate aceste lucruri va fi ...un crampei din Cer..." Ce frumos ai scris aici, imi place mult! Si asa este, sunt de acord cu tine, in special in incheiere.Dar ce pacat ca unii oameni prefera sa fie egoisti.
    Răspundeţi
  5. Da...nici mie nu imi place sa mai vad atata indiferenta si egoism. E greu, dar Cineva e cu noi in acesta lume meschina, in aceasta lupta pe care trebuie sa o purtam.
    Răspundeţi
  6. mult adevar graiesc cuvintele tale...felicitari
    Răspundeţi
  7. Multumesc mult, Maria!
    Răspundeţi
  8. minunat scrii! din EL pentru noi:*
    Răspundeţi
 
3)..Si El isi tine dragostea...

joi, 11 august 2011


Neintelesuri... 

 http://firimiturideganduri.blogspot.com/2011/08/ambiguu.html

"Caci noi n-am adus nimic in lume si nici nu putem sa luam cu noi nimic din ea!"
 Inconstienti de acest maret adevar, punem pret tot pe lucrurile materiale, trecatoare din aceasta lume meschina, devenind tot mai lacomi, nemultumiti si insuportabil de egoisti. Orbiti de toate acestea si captivi in alergarea noastra dupa bucurii de o clipa, dupa o viata cat mai buna pe acest pamant amagitor, nu mai avem timp sau nu vrem sa ne mai facem timp pentru lucrurile cu adevarat importante, care au valoare si dupa ce aceasta  lume aparent perfecta se va ruina ..ce trist...alergam dupa naluci si adevaratele comori le lasam in urma cu o indiferenta cruda! Chiar nu vrem sa ne dam seama ca aceasta sete incontrolabila dupa mai mult din aceasta lume este inutila..nu ne va duce nicaieri si vom avea doar dezamagiri dupa urma ei? 
 Sa ne oprim din aceasta dorinta nebuna cat mai avem timp, sa incepem sa urmarim dragostea, pacea, rabdarea..Da! Acestea sunt lucrurile cu adevarat importante, ele raman vesnic! Sa privim mai adanc, dincolo de tot ce ne ofera lumea si sa permitem numai lucrurilor bune sa inunde viata noastra zi de zi!
 

9 comentarii:

  1. Nu putem lua nimic cu noi cand 'plecam', dar putem lasa. Asta e sensul vietii, ce lasi in urma ta intregii omeniri.
  2. Exact Crys! De aceea sa ne traim viata cat mai frumos, cat mai curat, sa ne lasam modelati de El, de dragostea Lui, ca sa lasam in urma noastra doar lucruri bune din care poti invata ceva!:).
    Fii binecuvantat!:)
    Răspundeţi
  3. Salutare, fată frumoasă! :)
    E inedit să vezi pe cineva atât de tânăr gândind şi preţuind lucruri veşnice, într-o lume în care doar cele trecătoare şi strălucitoare au căutare :D
    Răspundeţi
  4. Iti multumesc din inima pentru cuvintele mari pe care le-ai folosit, Arcadia!
    Ramai in dragotea Lui!>:D<
  5. Mult adevar in ceea ce gandesti si scrii aici , pe blogul tau ...Esti o fiinta minunata !
    Răspundeţi
  6. Multumesc mult, Radu!:)
  7. Deci si eu intre-un final... Ce frumos spus.Intr-un verset din Biblie se spune ca daca ravnim ce e de sus,toate celelalteni se vor da pe deasupra. Mi se pare corect .Ceea ce ai scris tu reprezinta un adevar pe care adesea il neglijam.Sa ne ajute Dumnezeu sa traim frumos pentru El!
    Multe binecuvantari draga mea! ;*
  8. Multumesc,draga Tania!>:D<
  9. Ca sa simti că existi, ai nevoie in jurul tau de realităţi durabile. Saint Exupery
    Iar eu cred ca orice om lasa in urma lui ceva: nu e vorba de bani, casa, ci caracter. Caracterul e singurul care nu poate fi ingropat.

1 comment:

  1. Ce lasi in urma ta? da asa este,ce lasam in urma noastra,amintirea si caracterul...
    cu drag Raveca GBU!

    ReplyDelete