MARANATA !!!

MARANATA !!!

Saturday, May 26, 2012

ALIN BLAINE -POCAINTA UNUI FOST ILUZIONIST-Aline Blaine s-a pocait (video integral)

Aline Blaine s-a pocait (video integral)


http://youtu.be/nwXdC3lHFkQ

Published on May 25, 2012 by


Alin Blaine s-a pocait (partea 1)


http://youtu.be/4pvYt9hDmq0

by

Alin Blaine s-a pocait (partea 2)

http://youtu.be/Pdz6UoiAy_4

Alin Blaine s-a pocait (partea 3)

http://youtu.be/_YY4nPo1AhY

 Alin Blaine s-a pocait (partea 4)


http://youtu.be/Jd2iFJV1pmY

Alin Blaine s-a pocait (partea 5)


http://youtu.be/UzHxATx05zs

  • Extraordinar,cit de clar spune fratele acesta mesajul lui Hristos,si cit de neinteles sunt celor din studiou,pentru-ca numai Duhul lui Dumnezeu poate deschide inima catre Hristos!Domnul sa te binecuvinte Aline,no sa dau gres ca va ajunge un propovaduitor cu nume mare pentru Evanghelie!
    MsAlban33 10 hours ago
  • Binecuvantat sa fie Dumnezeu care deschide ochii pacatosilor si le da pocainta!!!
    Nu Dumnezeu trimite pe unul in cer,si pe altul in iad! NU,ci oamenii se aleg singuri!!!
    Mantuitorul nostru Isus Cristos a spus preotilor care isi bateau joc de El:"Curvele si vamesii, va vor lua inainte in Imparatia lui Dumnezeu!"-Stiti dece? -Pt.k.ei se pocaiesc! Sa nu te surprinda AB daca popii ortodocsi te vor batjocorii.Mantuitorul nu promite petale pe calea vietii tale ci"spini"si"cruci"incepand din familie.
    • Duminica, 24 iunie 2012, incepand cu orele 18.00, ai sansa sa-i asculti marturia intoarcerii la Dumnezeu, la Biserica LOGOS Ploiesti, strada Miciurin nr.6 . De asemenea, pana la aceasta data, gandeste-te la prietenii tai nemantuiti atrasi de lumea sowbizz-ului si invita-i la aceasta intalnire de suflet cu fostul iluzionist Alin Blaine! Intrarea este libera!

      Alin Blaine (28 de ani), originar din Braşov, a dovedit până anul trecut că este cel mai bun iluzionist din România, doar că succesul nu i-a hrănit sufletul. Chiar dacă îşi făcuse un loc în showbiz datorită trucurilor sale incredibile, Alin a renunţat la tot luând o decizie cât se poate de neaşteptată, pocăindu-se.

       Fostul iluzionist a renunţat la apariţia în emisiuni, la prezenţa la show-uri şi petreceri, la banii pe care îi câştiga în urma trucurilor şi la fetele care încercau să-l cucerească pentru a-şi dedicat viaţa lui Dumnezeu. Doar că alegerea lui Alin a venit peste noapte, lăsându-i pe cunoscuţi fără cuvinte.

        „Mi-a vorbit cineva despre Iisus şi a doua zi am decis să renunţ la tot, la bani, la femei, la maşini, la faima! Când Iisus îţi vorbeşte nu poţi rămâne la fel…“, a spus Blaine pentru Cancan. 

        Atracţia lui Alin Blaine pentru magie a apărut imediat după terminarea liceului, când a plecat la New York, cu bursă, pentru a studia Informatica. Numai că după şase luni, s-a întâlnit pe stradă cu celebrii magicieni David Blaine şi Brad Christian şi atunci a decis, la fel de spontan precum a făcut şi cu pocăinţa, că este momentul să devină iluzionist. A urmat astfel patru ani de studii la şcoala de magie a lui David Blaine de la New York, unde a învăţat tot ceea ce l-a făcut cunoscut în România.

        De când s-a pocăit însă îşi petrece ziua citind Biblia şi încercând să-i convingă şi pe alţii să se întoarcă la Iisus. În prezent, Alin trăieşte la Braşov din rezervele adunate din spectacole şi speră să-şi întemeieze cât mai repede o familie, să aibă copii şi să devină predicator.

       „Am trăit ani întregi în păcat, am cheltuit sute de milioane şi aveam o femeie azi, mâine poate două, foarte multe relaţii şi mulţi prieteni. Acum, mulţi nu-mi mai sunt aproape. Şi mama mea a rămas uimită când i-am spus că mă pocăiesc. Mi-a şi spus să renunţ fiindcă suntem o familie săracă şi ne va fi greu, dar credinţa a fost mai mare!“, a mai spus Alin.

    • http://bisericalogos.blogspot.com/2012/05/alin-blaine-la-biserica-logos-ploiesti.html
    • BLOGUL DE MAI SUS S-A DESFINTAT INTRE TIMP

No comments:

Post a Comment