MARANATA !!!

MARANATA !!!

Sunday, July 8, 2012

Alin Blaine – LIVE la Antena 2 TV Luni 9 Iulie, 2012

Alin Blaine – live la Antena 2 TV Luni 9 Iulie, 2012

 http://rodiagnusdei.wordpress.com/2012/07/08/alin-blaine-live-la-antena-2-tv-luni-9-iulie-2012/

Multumim lui Ion Paul ça ne-a atentionat la faptul ca Alin Blaine, care s-a intors la Dumnezeu anul trecut, va vorbi din nou (mai bine zis, va vesti Cuvantul lui Dumnezeu pentru ca in actualitate aceasta o face) la “Antena 2″ emisiunea “Late Night Show”. la orele 23:15. Daca aveti posibilitatea, faceti-va timp sa il urmariti. Dumnezeu sa lucreze prin Alin asa cum a lucrat si prin “Un show pacatos”. Daca nu cunoasteti intoarcerea lui Alin la Domnul si daca doriti sa vedeti despre ce este vorba, postez din nou mai jos discutia lui din primavara la “un show pacatos”(60 minute).

Aici e anuntul lui Alin. Dumnezeu sa fie cu el si Duhul Sfant sa il invete ce sa spuna:

Alin Blaine FB: Maine pe data de 09.07.2012 ora 23.15 cu ajutorul Dumnezeului cel viu, Isus Hristos Domnul Vietii, o sa merg in direct pe canalul tv “antena 2″ in emisiunea “Late Night Show” a lui Andrei Duban. Merg pentru ca Domnul Domnilor si Rege al Regilor – ISUS HRISTOS sa fie proslavit din nou, sa fie inaltat din nou, pentru ca EL are toata slava, cinstea, gloria, inchinarea, pentru ca Hristos Domnul , El,măcar că era bogat, S-a făcut sărac pentru voi, pentru ca, prin sărăcia Lui, voi să vă îmbogăţiţi (2 cor 8:9), EL si numai EL este vrednic pentru CEL CE ESTE, PENTRU CA NE-A CREAT SI PENTRU CA NE-A RASCUMPARAT prin sangele Lui. Hristosul Lui Dumnezeu Imparatul, care poate face toate lucrurile noi. Din El, prin El şi pentru El sunt toate lucrurile. A Lui să fie slava în veci! Amin.

2 Timotei 2:10 De aceea rabd totul pentru cei aleşi, pentru ca şi ei să capete mântuirea care este în Hristos Isus, împreună cu slava veşnică.

Faptele Apostolilor 26:16 Dar scoală-te şi stai în picioare; căci M-am arătat ţie, ca să te pun slujitor şi martor atât al lucrurilor pe care le-ai văzut, cât şi al lucrurilor pe care Mă vei vedea făcându-le.
17 Te-am ales din mijlocul norodului acestuia şi din mijlocul Neamurilor la care te trimit,
18 ca să le deschizi ochii, să se întoarcă de la întuneric la lumină, şi de sub puterea Satanei la Dumnezeu; şi să primească, prin credinţa în Mine, iertare de păcate şi moştenirea împreună cu cei sfinţiţi.”

Efeseni 1:17 Şi mă rog ca Dumnezeul Domnului nostru Isus Hristos, Tatăl slavei, să vă dea un duh de înţelepciune şi de descoperire, în cunoaşterea Lui,

Trecatorilor, opriti-va si renunta-ti la pacate si pofte, renuntati la ce este o uraciune in fata lui Dumnezeu, intorceti-va la Domnul Isus Hristos care nu oboseste iertand. Pocaiti-va si credeti in Isus Hristos…
Dumnezeu nu doreste moartea pacatosului, veniti in Numele Lui Isus Hristos cu vietile voastre si atunci veti avea Duhul Sfant, pe care Dumnezeu iL da toturor celor care cred in Isus Hristos cel viu si se pocaiesc…

No comments:

Post a Comment