MARANATA !!!

MARANATA !!!

Tuesday, September 11, 2012

LUCRAREA MEA DE LAUDA ESTE PENTRU IMPARATUL,DOMNUL ESTE AL TAU, ADUI INCHINACIUNILE TALE Psalmul 45 :11


CUVINTE PLINE DE FARMEC…..



“Cuvinte pline de farmec îmi clocotesc în inimă, şi zic: Lucrarea mea de laudă este pentru împăratul! … Tu eşti cel mai frumos dintre oameni, harul este turnat pe buzele tale.”

Psalmul 45.1-2

 

Mulţi dintre credincioşi mărturisesc că la rugăciune şi la citirea Cuvântului lui Dumnezeu se zidesc puţin iar la Masa Domnului de multe ori sunt neputincioşi să aducă adorarea cuvenită Domnului. Nu se întâmplă oare aceasta din cauză că inima în viaţa practică nu gustă comuniunea cu Domnul şi că prea puţin, în adevărată supunere, se aştern la picioarele Domnului ca să asculte glasul Lui şi să privească măreţia Persoanei Sale?


Trebuie oare să ne mai mirăm că există puţină putere, iar la Masa Domnului este puţină laudă şi puţină bucurie? Oare putem aduce în ziua Domnului un coş plin de fructele cereşti dacă toată săptămâna nu am călcat pe pajiştea cerească? (Citeşte Deut. 26.1-11).11. Apoi sa te bucuri, cu levitul si cu strainul care va fi in mijlocul tau, de toate bunurile pe care ti le-a dat Domnul Dumnezeul tau tie si casei tale.


Cât de schimbată era situaţia cu Maria! Ea nu se pierdea în gândurile proprii şi nu a fost copleşită de împrejurări. Inima ei a fost în întregime centrată pe Mântuitorul. Inima o împingea să verse mirul curat pe picioarele Domnului – gest prin care a dat deplina expresie a admiraţiei şi a adorării faţă de El.


Ce trist este pentru Domnul, când venim cu coşul gol şi cu inima goală, din cauză că nu am căutat dragostea Lui şi nici nu am dorit să cunoaştem Persoana Lui. „Domnul este al tău, adu-i închinăciunile tale” scrie în vers 11 a Psalmului nostru. Ce frumos ar fi dacă s-ar găsi şi la noi această dependenţă de Domnul nostru Isus Cristos.


Marele nostru învăţător, ISUS CRISTOS, nu a făcut un pas, nu a rostit o vorbă şi nu a făcut cel mai neînsemnat pas fără Cuvântul lui Dumnezeu. Se poate spune şi despre tine la fel?




DOMNUL ESTE APROAPE Meditatii 9 sept 2012

No comments:

Post a Comment