MARANATA !!!

MARANATA !!!

Monday, June 6, 2016

REPOSTARE DUPA 7 ANI- Incurajare de la un frate drag in Domnul Christos si prieten SERBAN CONSTANTINESCU-15 Aprilie 2009 LA INCEPUT DE DRUM PE BLOG-

Christianity can be condensed into four words: Admit, Submit, Commit and Transmit. -Samuel Wilberforce

Incurajare de la un frate drag in Domnul Christos si prieten,SERBAN CONSTANTINESCU-15 Aprilie 2009 
Thursday, April 16, 2009




Experimentarea Psalmului 115.
 Unii comentataori ai Psalmului 115 considerå cå referirile la Israel, la casa lui Aron. la cei ce tem de Domnul din acest Psalm, desemneazå atitudinea råmåsitei credimcioase a poporului Israel fatå de Dumnezeu adevårat. Altii cred cå expresia din versetul 1: "Nu nouå, Doamne, nu nouå, ci Numelui Tåu då slavå, pentru bunåtatea Ta si pentru credinciosia Ta" îi caracterizeazå pe toti adevåratii credinciosi, în general, înclusiv pe credinciosii din dispensatia Harului;. Intreit Unicul Dumnezeu lucreazå pentru slåvirea Lui Insusi, a lui Dumnezeu Tatål si a Fiului, prin Duhul Sfânt. Poporul ales al lui Dumnezeu, cei ce sunt o preotie sfântå pentru Dumnezeu cei care, temându-se de Dumnezeu tråiesc o viatå de evlavie, de închinare adevåratå, så se uneascå cu Psalmistul în laudå cåtre Dumnezeu. "Nu nouå" înseamnå: Doamne, prin tot ce suntem si prin tot ce facem, dorim så nu ne glorificåm pe noi însine, ci så fii numai Tu glorificat. 
Când cu 53 de ani în urmå, fratele Horen a trecut de partea Domnului Isus, la 14 ani ,a trecut în rândul celor care sunt datori så dea slavå numai lui Dumnezeu. Versetul. 2 aratå ce zic "neamurile" (cei ce nu-L cunosc pe Dumnezeu). Ei zic: "Unde este Dumnezeul tåu?". Ei nu-I recunosc omniprezenta, îi neagå exsitenta. Când a venit la Domnul Isus Christos. Horen a iesit din rândul Neamurilor, a ajuns un slujitor al celor ce dau slavå lui Dumnezeu, educând pentru multi ani copiii în scoala duminicalå a Adunårii Carol Davial din Bucuresti Raspunsul la întrebarea formulatå de "Neamuri" este forte conluziv: "Dumnezeul nostru este în cer; El face tot ce vrea". Credinciosii stiu cå cerul este o realitate: o realitate infinitå ca ìntindere, dar si infinitå ca semnificatie.   
Titul acestu blog este ,,AICISIACUMACOLOCURAND"
ACOLO îN CURAND desemneazå locul prezentei aevea a lui Dumnezeu împreunå cu mântuitii Såi. Mântuitii prin Christos Il contempleazå prin credintå pe Christosul înåltat, asteptå venirea lui pentru Råpirea Bisericii (= Acolo, în curând).  Fratele Horen are aceastå "fericita nådejde" (Tit 2) "El face tot ce vrea, spune despre suveranitatea lui Dumnezeu, tot ce vrea. Ståpânirea supremå a lui Dumnezeu se exercitå în asa fel încât nu se întâmplå nimic în Univers fårå stirea, fårå controlul lui Dumnezeu. 
Ce mângâietor poate fi pentru familia Brasov acest gånd! Cât de bine consunå el cu Romani 8:28 "Pe de altå parte, stim cå toate lucrurile lucrezå împreunå spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, adicå a celor chemati dupå planul Såu." 
Inchei cu o urare pentru Virginia. Horen si famila:
 MULTI ANI INAINTE CU DOMNUL ISUS! 
Serban Constantinesu, 15 Aprilie 2009 Sconsta133@gmail.com 





No comments:

Post a Comment